Kollarım büyümüyor

Bicepsler 28-29 cm boyum 1.68 bilek kemiği çevrem 16 cm. yaşım 17. kilom 55 yani genetiğim çok kötü. Bende dedim ki evde antrenman yapayim yazın okul bitince de fitnesse giderim. 6 ay önce dumbell seti aldım 35 kiloluk.(Her gün bisiket sürüyorum en az 3 4 saat yazın 5 6 saate kadar çıkıyor). 5 ay önce başladım antrenmanlara full body çalışmaya çalışıyorum. Tek sorunum programımı kendim yazdım yoğunluk biceps verdim haftanın 3 günü ama kollarım büyümüyor. Hala 29 1 cm bile büyümedi sorun bende mi arık bıktım bırakmayı düşünüyorum (son 2 aydır gainerr kullanıyorum düzenli olarak değil ama 53 den 55 e çıktım beslenmemi arttırdım günde en az 2 litre su içmeye çalışıyorum) örnek olarak 10+10 kg hammer curl 5 set 12 tekrar yapıyorum düz barla 10 kg curl yaptırıyorum fln

Son düzenleme:
dostum öncelikle hergün kol çalışman çok yanlış kasın dinlenmesi ve büyümesi gerek kol çalışmalarında son set failure yani tükenişe git ayrıca drop set yapabilirsin güzel hissedersin.Pazartesi biceps çalıştıysan biceps ve triceps küçük kas grubu olduğu için dinlenme süresi 48 saatdir eğer sen 1 gün sonra tekrar kol çalışırsan kasların iyileşmez ve etkisi olmaz o yüzden pazartesi kol çalış o gün beslenmeni çok iyi yap kilonun 1.5-2 katı protein almaya çalış

Konuyu açalı çok olmuş ama genetiğimiz aynı, şu an kollarım 33 oldu pump ile 35 görüyor göğüslerim de şişik yaklaşık yedi kg aldım yaptığım ise şu, zorlicak bir ağırlık ile on iki on beş tekrar yapıp yaklaşık toplam dokuz set vesaire giriyorum triceps biceps ayrı ayrı omuzlarda tabi split yapabilirsin ve en az bir gün ara ver önceki çalıştığın kas grubuna ve haftada bir fazladan dinlenebilirsin, yemeğini iyi ye antrenman da kolları öldür bir saati geçme pek

Back
Yukarı