Yupovoks
Üye
Selamun Aleyküm. An itibariyle BodyBuilding yolculuğumun 2 ayı sona erdi. İlk ay Full Body antrenman yaptım, açıkçası tatmin edici bir sonuç alamadım ve split antrenman sistemine geçtim. Boyum 1.85, kilom 68. Kalori artışını sağladım ve yavaşça kilo alıyorum. Sürekli kiloya takılmamak için ayda 1 defa tartılmaya karar verdim. Birçok kişi kolların ilk aylarda çokça gelişir, sonra yavaşlar diyordu. Benim 1. ay sonunda ölçüm 30.6 iken şimdi 31.5 oldu. Halbuki omuzlarım bir ayda 8 cm arttı. Göğüs, karın ve bacak kasları da çok şükür iyi gidiyor ama kol nedense yavaş gelişiyor.
Bazı arkadaşlarım ve internette gördüğüm birçok kişi ayda 2 cm gibi rakamlar alıyorlar. Devasa kol gibi bir derdim yok ancak en azından 36-38 civarına gelmeyi çok istiyorum ve işin kötüsü yıllar boyu antrenman yapmaya devam edipte kollarımın sürekli bu seviyelerde kalmasından korkuyorum. Son antrenmanıma kadarki tüm kol antrenmanlarım dandik ve zayıftı. Son antrenmanda cidden zorlamaya başladım. Size sorum şu olacak: 80 CM kol uzunluğuna sahip birisi olarak 36-37 seviyesine ulaşmam ne kadar zaman alır çok merak ediyorum, lütfen tahminlerinizi yazın merakla bekliyorum. Teşekkürler.
Bazı arkadaşlarım ve internette gördüğüm birçok kişi ayda 2 cm gibi rakamlar alıyorlar. Devasa kol gibi bir derdim yok ancak en azından 36-38 civarına gelmeyi çok istiyorum ve işin kötüsü yıllar boyu antrenman yapmaya devam edipte kollarımın sürekli bu seviyelerde kalmasından korkuyorum. Son antrenmanıma kadarki tüm kol antrenmanlarım dandik ve zayıftı. Son antrenmanda cidden zorlamaya başladım. Size sorum şu olacak: 80 CM kol uzunluğuna sahip birisi olarak 36-37 seviyesine ulaşmam ne kadar zaman alır çok merak ediyorum, lütfen tahminlerinizi yazın merakla bekliyorum. Teşekkürler.