Kolum büyümüyor

iyi akşamlar herkese yaklaşık 5 ay önce bu spora başladım ve vücudumda gerçekten hissettiğim değişiklikler oldu . Kısaca bahsetmek gerekirse kilom 12kg civarında arttı (2.5 ay gainer kullanma süreci ile) kolum 27cmden 33 cm'e çıktı ancak son 2 aydır düzenli beslenme+duzenli antreman yapmama rağmen kolumda herhangi bir büyüme oluşmuyor. Ayrıca göğüslerim de yine aynı şekilde son 2-3 aydır cm bazında gelişme göstermiyor . Neyi yanlış yapıyorum acaba bu konu kafama çok takılıyor yardımlarınızı ve tahminlerinizi bekliyorum

Kolunu büyütmek için ayrı bir “Kol günü” oluşturup yok Consantration Curl muş saçma salak 5-6 tane izole hareket yapmaya hiç gerek yok.
Ben sana söyleyeyim: Kolunu büyütmek için, Bench Press’de gücünü ve maksimum kilogramını artırmaya bak ve barfiks sayını da artırmaya çalış. Bunları yaptığında kolların otomatik olarak büyüyecektir zaten.[DOUBLEPOST=1543761918][/DOUBLEPOST]Dips, Chin-up, Pull up, Elmas şınav bu tip vücut ağırlığı ile yapılan hareketlerde maksimum tekrar sayını artırmaya uğraş. Yine Press(itiş) hareketlerinde 6-8 tekrarlarla sınırlarını zorla. Kollarının nasıl geliştiğine sen de şaşıracaksın...

bVjlmm.jpg

Programım böyle daha iyi aydınlatacaktır sağ alt her gün yapılıyor .

Push pull legs yap.pushda ilk hareket close grip bench yap.pull dada ilk hareket chin up yap.
Bacak gunu de yine bir arka kol hareketi yap.farki anlarsin.

Back
Yukarı