• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kolum nasıl sizce?

biceps-kaslar%C4%B1.jpg

böyle poz ver

14489507_10153768442836426_1333295201_o.jpg
[DOUBLEPOST=1475103275][/DOUBLEPOST]172 santim boya 70 kiloyum. Bir ara 65 kiloya inmiştim ama kardiyoyu azaltınca 70 kiloya çıktım. Baya zamandır 70 kiloyum. Hergün kardiyo yapıyorum şu anda ama sadece kilomu koruyabiliyorum. 15 kilometre de yürüsem, sadece kilomu koruyabiliyorum, tekrar kilo veremiyorum Fazla kilolu da sayılmam. 70 kiloyum işte. 2-3 kilo geri verip, vücut yağ oranımı ölçtürmeyi düşüyüyordum ama o kadar çok kardiyo yapmama rağmen hiç kilo vermiyorum. Kilom 70'de sabit bir şekilde kaldı. Ben de vücut yağ oranımı 70 kilo şekilde ölçtüreceğim mecbur. Diyetisyene 50 lira vericem işte. 50 lira dedi ücret.[DOUBLEPOST=1475104193][/DOUBLEPOST]Benim yeni aldığım telefon da bulanık çekiyor. HTC almakla hata yaptım galiba.

Son düzenleme:
Hocam böle fikir yürtemeyiz kas da var tabiki ama estetik bir görüntü yok kolda yağlı.hedefine yönelik bir antrenman programı ve beslenme diyeti uygula hakkını vererek bıkmadan sıkılmadan sürdür vücudunu fazla inceleme kendine perhiz gibi aynaya bakmama orucu koy bak gör ilerde çok mutlu olcan

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam dambıllardan falan ziyade bir kapı barfiksi alsan bir de paralel bar dip standı alsan daha faydalı olur. Durmadan ağırlık yükselterek yapılınca dips+ barfiks üst vücut gelişimini baya iyi yapar

Hocam dambıllardan falan ziyade bir kapı barfiksi alsan bir de paralel bar dip standı alsan daha faydalı olur. Durmadan ağırlık yükselterek yapılınca dips+ barfiks üst vücut gelişimini baya iyi yapar
Evdekilere barfiks demiri almama izin vermiyor malesef. Barfiks demiri alcaktım ama aile ile yaşıyorum. İzin vermiyorlar ona. Kapıya zarar verirmişim.

Back
Yukarı