• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kolum nasıl sizce?

Ya dalga geçtiğin o kadar belli ki bizde bir umut burda sana bişey anlatmaya çalışıyoruz sende bi güzel dalganı geçiyosun . Bence sen bi daha konu açmazsan iyi olur çünkü ya psikolojik problemin var yada dedikleri gibi troll'sn .

troll olan bir kişi kendi resmini paylaşıp kendini rencide etmez arkadaşlar
konuşmaları değişik gelebilir size herkes aynı yapıda değildir sonuçta
bazen kalbi aşırı temiz insanlarda saçma sapan konuşmalar yapıyorlar ama kötülükten değil saflıktan temizlikten

Ya dalga geçtiğin o kadar belli ki bizde bir umut burda sana bişey anlatmaya çalışıyoruz sende bi güzel dalganı geçiyosun . Bence sen bi daha konu açmazsan iyi olur çünkü ya psikolojik problemin var yada dedikleri gibi troll'sn .
Ben sana diyorum ki biceps pozunu arkadan çekince koldaki kas hatları belirgin oluyor.[DOUBLEPOST=1478768000][/DOUBLEPOST]Önden çektim. Alın. Diyorum önden çekince kas hatları gözükmüyor diye.

gXdR83.jpg

Son düzenleme:
Ben sana diyorum ki biceps pozunu arkadan çekince koldaki kas hatları belirgin oluyor.[DOUBLEPOST=1478768000][/DOUBLEPOST]Önden çektim. Alın. Diyorum önden çekince kas hatları gözükmüyor diye.

gXdR83.jpg
Burdaki attığın fotoğrafta kas ve yağ belli olur , arkadaşın dediğin gibi salona yazıl yada haftaya 2ye çıkar kol antrenmanı.

Burdaki attığın fotoğrafta kas ve yağ belli olur , arkadaşın dediğin gibi salona yazıl yada haftaya 2ye çıkar kol antrenmanı.
Peki ne kadar yağ, ne kadar kas var önden poz verdiğim fotoğrafda? Önden poz verince kas hatları belli olmuyor. O yüzden önden poz vermeyi sevmiyorum. Aynada bakıyorum. Kol'a arkadan bakınca kas hatları gayet belirgin bir şekilde gözüküyor ama kol'a önden bakınca hiçbir şey gözükmüyor.

Son düzenleme:
Şimdi sen şakamı yapıyorsun o kolu buraya atarak. Benim bileğim o kadar. Bunu atman saçma. Güçsüz çelimsiz kassız olduğun anlaşılıyor.

Şimdi sen şakamı yapıyorsun o kolu buraya atarak. Benim bileğim o kadar. Bunu atman saçma. Güçsüz çelimsiz kassız olduğun anlaşılıyor.
172 santim boya 68 kiloyum. Kilo almak gibi bir derdim yok. Kilomdan memnunum.[DOUBLEPOST=1478878045][/DOUBLEPOST]Sorunun soruluş amacı ağırlık çalıştığım belli oluyor mu belli olmuyor mu.

Son düzenleme:
kardeş bişey söyleyecem ama alınma,üzülme bak,hiç belli olmuyor ağırlık çalıştığın.ucuzundan bi salona git,hocadan yardım iste.arama yeri var ordan örnek antrenman beslenme programları var onları dene.ama sürekli kolum nasıl kolum nasıl diye aynı resmi yollama buraya.

kardeş bişey söyleyecem ama alınma,üzülme bak,hiç belli olmuyor ağırlık çalıştığın.ucuzundan bi salona git,hocadan yardım iste.arama yeri var ordan örnek antrenman beslenme programları var onları dene.ama sürekli kolum nasıl kolum nasıl diye aynı resmi yollama buraya.
Biceps sıfır yani?

Back
Yukarı