Kolumdaki damarlar acayip ağrıyor

dün ilk defa salona yazıldım ve gittim evde biraz çalışıyordum normalde salonda da gaza geldim faza yüklendim sonra eve gidince kolumdaki damarların çok ağrıdığını fark ettim salonda çalışırkende yanma hissi geliyordu fakat aldırış etmedim ertesi gün kolumdaki damarların bi kısmının rengi değişmiş çizik çizik olmuş ve kolumu kaldırırken aşırı ağrıyor sizce noldu ? internette araştırdım da bulamadım böyle birşey galiba tek benim başıma geldi

Gözle görülür bi deforme varmı kolunda varsa fotoğrafını atarmısın bi

gözle görülür deforme var fakat fotoğrafta çıkmaz
Çok garip daha önce böyle bişey ne duydum ne gördüm. Kasların ağrıyodur belki o gördüklerinde deri yırtıkları olabilirmi acaba eğer yok öyle değil diyosan bi doktora görünmende fayda var

yakın bir zamanda doktora görüneceğim çünkü sadece damarlarımda sıkıntı var bugün damarlardaki morluklar biraz azaldı ama yinede büyük bir sorun gibi duruyor

İlk başladığım zamanlar hamlıktan dolayı bende 3 4 gün dayanılmaz ağrılar çekiyordum gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyordum ancak o 3 4 gün güzel dinlenip güzel beslenirs en ağrının geçeceğini düşünüyorum doktorluk bir durum olduğunu sanmıyorum

Back
Yukarı