kolumdaki tüyleri aldım sivilceler çıktı.......

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hacker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hacker

Üye
tüyleri lapidenle aldım 1.5 aydır sivilceler geçmiyor azaldı ama geçmiyor ne yapmam azım yaza ageliyoruz t shirt giyicez ama kolarda sivilce var keşke almasaydım daha güzeldi walla
ama tekrar alacam yine çıktıbu sefern nasıl yapmalıyım . daha önce başına gelen varmı?

Tend skin solution kullanabilirsiniz. Cok etkili bir urundur.

bu bi sivilce kremimi yoksa kılları yok eden bi ürün mü ve eczanelerden bulamirmiyim bulsamda fiyatı ne kadardır?

tüyleri lapidenle aldım 1.5 aydır sivilceler geçmiyor azaldı ama geçmiyor ne yapmam azım yaza ageliyoruz t shirt giyicez ama kolarda sivilce var keşke almasaydım daha güzeldi walla
ama tekrar alacam yine çıktıbu sefern nasıl yapmalıyım . daha önce başına gelen varmı?

benim başıma da geldi hatta başımda da , sıcaklardan ölüyorum aam kısa kol giyemiyorum çok gür ve siyah çıktı , bi kere kolumu dirsege kadar çektim , ulan her görenmi anlar kestigimi :D:D:D: bi de onlara anlat :Dkafa_dumbelllls

bu bi sivilce kremimi yoksa kılları yok eden bi ürün mü ve eczanelerden bulamirmiyim bulsamda fiyatı ne kadardır?

Forumda daha önce ürün hakkinda bilgi vermistim, isterseniz bir arama yapin.

Hocam bende almıştım bi tüp lapiden, aklımda yatan tüm vücuduma sürerim :D ama nerdee o kadar tüylüyüm ki inanılmaz, anca ayak bileklerimden dizlerime kadar sürebildim sonra bitti, ondada neler çektim ya inanılmaz bişey lanet olsun kendi verdikleri tarağı hiç bi işe yaramıyo kıl filan çekmiyo elimle yoldum kılları neyseki ilaç uyuşturuyorda acısı hissedilmiyo

bide ilk denememde yaptığım bi salaklık vardı kendi tarağı baktım çekmiyo bende topuk taşları bilirsiniz tırtıklı geçtim sıcak suyun altına topuk taşıyla kazıdım bacakları bütün kılları aldı almasına ama gel gelelim yara içinde kaldı bacaklarım. ama sivilce çıkmamıştı o olaydan 2 hafta sonra yine lapiden aldım dizlerimden üstüne sürdüm bir hafta falan sonra küçük kırmızı sivilce tarzı bişeyler çıktı dizlerimin üstünde ama çok değildi ve bi kaç güne geçti

ya berbat bi durum 2 aydır geçmiyor ve daha gür çıktı kıllar lanet olsun aklınzda böle birşey varsa sakın yapmayın .

En iyisi yakmak.Çakmağı alın elinize,deriye zarar vermeyecek şekilde yakın tüyleri.Koku için bir şeyler düşünmek lazım tabi. :)

Ben de sırtıma yaptırıyorum sır agda.Daha önce bu kadar siyah ve belirgin degildi tüylerim.(sırtımda yani). o tüy dökücü kremlerden denemek gafletinde bulundum.Sonra daha beter oldu.Şimdi her ay agda yaptırmak zorunda kalıyorum.
Bu yaz vaktim olursa lazer epilasyona gidicem.Ama sadece sırtı ve onuzları aldırıp da diger kısımları bırakırsam berbat görünecek.sanırım tüm vücudu aldırmak gerekecek.

ben geçende berbere gittim sakal traşı için berber dediki yanaklarına ağda yapıcam canın acır biraz dedi peki dedim yeşil birşey sürdü ağda işte o dediğiniz mi sir ağda oluyor acaba ?

Back
Yukarı