aslından benimde düşüncem oraya kaçıyor sağol teşekkür ederim bakalım ne diyeceklerProgainer olani oneririm hizli kilo alimins yonelik bircok yorumu var fakat sekerden ötürü birazda elestiriliyor ama ben hardline kombinasyonunu tercih etmeni oneririm hem maddi açıdan da rahat.
dostum peki kilo alma açısından nasıl etkisi oldumu benim metobolizmam çok hızlı çalışıyor ondan takviye için alıyorum peki etkisi oldumu kilo olarakBence Hardline. Ben şu anda Çikolatalı olanı kullanıyorum hatta bitmek üzere 2. kutuyu sipariş vericem. Oldukça memnunum. Fiyat olarak oldukça iyi (Türk malı olmasının da etkisi vardır) Ve enerji veriyor da olması gerçekten güzel. İşe yarıyor mu diye soracak olursan psikolojik veya gerçekten işe yarıyor bilemem ama gerçekten kendimi enerjik hissediyorum salonda![]()
Valla şöyle söyleyeyim. Ürünü kullanmaya başlamadan önce 76 kiloydum çevremdeki insanlar kilo vermem gerektiğini söylüyordu. Ürünü kullandım işte dediğim gibi 1. kutu bitmek üzere kutunun sonlarına doğru 78 kiloydum ve herkes çok iyi kilo vermişsin diyordudostum peki kilo alma açısından nasıl etkisi oldumu benim metobolizmam çok hızlı çalışıyor ondan takviye için alıyorum peki etkisi oldumu kilo olarak
dostum çok zayıfım ben metabolizmam çok hızlı 56 kiloyum 180 boy baya zayıfım ama göstermiyorum ayrı konu buna ramen işe yarar umarımValla şöyle söyleyeyim. Ürünü kullanmaya başlamadan önce 76 kiloydum çevremdeki insanlar kilo vermem gerektiğini söylüyordu. Ürünü kullandım işte dediğim gibi 1. kutu bitmek üzere kutunun sonlarına doğru 78 kiloydum ve herkes çok iyi kilo vermişsin diyorduYani oldukça sıkılaştım kas olarak da güzel kilo aldım. Metabolizmam hızlı değildir o yüzden %100 aradığın cevabı veremem ama gerçekten spora göre beslenip tozu da kullanırsan çok iyi kas olarak kilo alırsın bence
Umarım işe yarar. Benim bi arkadaşım Kilo almak için Syntha 6 kullanıyor. Senin seçeneklerin dışında bi marka ama bi bak istersen yardımı dokunabilir.1
dostum çok zayıfım ben metabolizmam çok hızlı 56 kiloyum 180 boy baya zayıfım ama göstermiyorum ayrı konu buna ramen işe yarar umarım
evet baktım ama bu gainerları çözemedim nasıl kullanılır tam çözemedimUmarım işe yarar. Benim bi arkadaşım Kilo almak için Syntha 6 kullanıyor. Senin seçeneklerin dışında bi marka ama bi bak istersen yardımı dokunabilir.
Onlar hakkında çok bilgi sahibi değilim seni yanlış yönlendirmek istememevet baktım ama bu gainerları çözemedim nasıl kullanılır tam çözemedim
sağol kardeşim çok teşekkürler ederim çok Makbule geçti Allah razı olsun ama yardımcı olmak isteyenler buraya veya bana yaza bilirler duamı alırsınızOnlar hakkında çok bilgi sahibi değilim seni yanlış yönlendirmek istememBurası oldukça bilgili adamlarla dolu
![]()
evet baktım ama bu gainerları çözemedim nasıl kullanılır tam çözemedim