Kombinasyonum nasıl ? Bana ne katar ?

İyi günler BFTR üyeleri . Bu gün spor salonumdan hocamızla bir kombinasyon hazırladık. Malum üniveriste öğrencisiyim ve bütceme göre düşük markalardan seçtik ve aldım .

Aldığım Suplemmentler Şunlar :

4,5 kg Whey Protein-------------------------(Nitrofull)
2000 mg BCAA -------------------------------(Nitrofull)
AOL(arginin,ornithin,lysine) 120 tablet--(Nitrofull)
Glutamine 300 gr --------------------------(Nitrofull)
Creatine 300 gr-----------------------------(Universal)
Multi Vitamin ---------------------------------(Centrum)

Bu kombinasyonu Kaliteli bir beslenme programıyla destekliyorum , Boyum 1.83 kilom 82 bu sporu yaklaşık 3 yıldır yapıyorum.

Kombinasyonu , bana katacaklarını , artıları , eksileri ve eksiklerini yorumlamanızı bekliyorum.

bu arada animal pak yada , Super pump türü Supmemmentler de var aklımda bu küre eklemek istiyorum sizce ne kadar iyi olur ...

şimdien herkese teşekkür ederim ... weightlifter

asilkan nitrofull ürünlerinin kalitesi malum. Kullanmadığım ve yakınımdakilerede kullanmalarını önermediğim bi ürün. Umarım sen yararını görürsün.

Kalite olayı evet malum ama başka malum olanda bizim öğrenci olmamız ve ailenmizden , memleketimizden uzak olmamız sadece bulara bile birsürü para verdim .

Bunları universal yada daha kaliteli markadan alsam en az 500 liram giderdi .

Bende aç kalırdım.

Kür olarak değerlendirirseniz daha iyi olur zaten kaliteli olmadığını bende biliyorum ...

Sağolun yorumunuz için .

Hard line tavsiyeni dikkate alacağım.

Zaten ben yurt dışından getirtecektimde sorun çıkar diye çekindim.

Bu arada bu konuyu açma amacıma ulaşamadım. Kombinasyonumu neden değerlendirmiyorsunuz da markaya takıldınız :)

Back
Yukarı