merhaba arkadaşlar,
1.5-2 ay öncesi animal cut , animal nitro ve dietle 1 ayda 7 kilo verdim, şimdi tekrar 2.3-3 kilo aldm, yannda optimum whey, kullandm, zamn zman ise eas bcaa yinede kas kaybettim biras,
şimdi vucudum halen yağlı , genetik snrm 65 kiloya düştüğüm zman bile yağlıydı(2 sene kadar önce)
şimdi boyum 1.73-74
kilom 72
yaklasık 2.5-3 yıldır body yapıorum( ilk 1.5 sene çok düzensizdi)
elimde şuan
optimum whey
ultimate kre-aklyn,
eas bcaa,
nox3
universal zma
eas hmg,
animal nitro
animal cut(sadece 2 paket kaldı)
ultimate argin-lysin-or..(3 lü şey)
teşşekürler suplementler.com
şuan parçalama antramnı uyguluyorum, amacm yağ oranımı düşürmek aynı zamnda zorda olsada biras daha hacim kanzamk, kısaca plaj vucudu
, hepsini değişik zamnlardaki kampanylardan topladm , ve kullamnn vakti geldi sanırım
finnalerim bitti , şimdi çalsıorum ilk maaşımla , düzenli beslenemdğim için multipowern 55 gr shake lerini alim diyorum,
arkadaşlar bunları nasıl combine yapsam faydasını görürüm, yardımlarınız için şimdiden teşşekürler
1.5-2 ay öncesi animal cut , animal nitro ve dietle 1 ayda 7 kilo verdim, şimdi tekrar 2.3-3 kilo aldm, yannda optimum whey, kullandm, zamn zman ise eas bcaa yinede kas kaybettim biras,
şimdi vucudum halen yağlı , genetik snrm 65 kiloya düştüğüm zman bile yağlıydı(2 sene kadar önce)
şimdi boyum 1.73-74
kilom 72
yaklasık 2.5-3 yıldır body yapıorum( ilk 1.5 sene çok düzensizdi)
elimde şuan
optimum whey
ultimate kre-aklyn,
eas bcaa,
nox3
universal zma
eas hmg,
animal nitro
animal cut(sadece 2 paket kaldı)
ultimate argin-lysin-or..(3 lü şey)
teşşekürler suplementler.com

şuan parçalama antramnı uyguluyorum, amacm yağ oranımı düşürmek aynı zamnda zorda olsada biras daha hacim kanzamk, kısaca plaj vucudu

arkadaşlar bunları nasıl combine yapsam faydasını görürüm, yardımlarınız için şimdiden teşşekürler