Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
. Elimde kompleks protein var porsiyonunda 26,2 protein 2,7 karbonhidrat 2,1 seker ve 2,3 yag var ... Ben yag oranimi %10 altina dusurmek istiyorum suan %13 yag oranim bu protein tozuyla mümkün mü ? Simdiden tesekkur ederim
Kardeş o 30-40gramdaki 2gr şeker mi pik yaptıracak senin insülinini Allah aşkına ? Ha desen kompleks ürün aldım blend ürün yani 20-22gr pro 14-15 karbo 5-7 yağ,o zaman tamam etkileyebilir diyeceğim de 2.1gr şeker mi etkileyecek senin yağ yakımını? Yarışmacı mısın da bu kadar milimetrik ayrıntılara takıyorsun? Takılma bu kadar detaya 2gr şeker adamın yağ yakmasını etkilemez.
Hatta söyle diyeyim idmandan 20-25dk sonra iç protein tozunu,bırak vücut terlemeye devam etsin yağ yakmaya devam etsin.Blend proteinde de whey var bu onun hızlı sindirilmesini ve insülini tetiklemesini sağlayacaktır zaten ama insülin tetiklenirse yağ yakımını keser.Ondan dolayı bir 20-25dk bekle sonra iç proteini,ama 45dk yı da geçme.İdman sonrasındaki ilk 45dk vücudun en anabolik oldugu zamandır.Ne versen alır vücut.O yüzden 20-25dk sonra iç ama 45dk yı da geçme.