Kardeşim bu isler dumbella kum torbasiyla olucak şeyler değil hedefine gore aylik yillik veya haftalık periyotlara yapilir,senin durumuna gore antrenmanlarin şiddeti set aralari değişir bir çok etken var,sana tavsiyem iyi bir antrenör bulunan ve haftada 6 gün antrenman yapman lazim,ben kendimden ornek vereyim pazartesi sprint,sicrama veya kizak yapiyodum,sali 150-200mler,çarşamba halter l,perşembe kizak,cuma 150-200,cumartesi halter yapiypdum kisinBen zaten cok iyi deil hatami kapatmak istiyorum nasil nefes almaliyim onu tamamlamak istiyirum bide haftada uc gun (pzrts,carsamba,cuma)calisyorum ayriyetten geri kalan gunlerde dumbel ve kum torbasi ile calisiyorum hatalarimi duzeltmem icin yardim edebilirmisin ?
Halkapinar taraflarına gelebilseydin sana yardimci olabilirdim tanidigim iyi mesafeci bir antrenör varİzmir odemis ama ayrintiya dikkat merkez disindayim 7den sonra araba yok ayriyetten evdekiler izin vermez
5km koşuların kaç dakika sürüyor? 30-35 dakikadan kısa değilse o günlerde dahi vücut çalışabilirsin, problem olmaz. Ama HIIT vb tempo koşuları yapıyorsan o günü sadece koşuya ayır.Antrönör dedigin beden ogretmenimiz zaten otuz kisiyiz ve her seyi soramiyosun zor oluyor o yuzden bide hem vucut hem kosu yapicam pazartesi carsamba cuma 5km kosuyoruz bende bi program yapip ust ve karin kasi calisacam bu ikisini uydurmam lazimo yuzden yardim istedim bide hocaya soruyorum tamcevap alamiyorum mumkunse yardim etmeni cok isterim
Antrenmandan sonra 50-100gr kadar karbonhidrat al. 1 muz işini görür.22dk suruyor en fazla 23.40 oluyor
Her ogunde normal yiyorum ne varsa ,aksam ve sabah iki yumurta ve çökelek yiyorum protein orani sayesinde baska onerin varsa protein orani icin. Balik et vs dersen elime gectikce yiyorum
Onu ben pek bilmem, daha iyi bilenler yardımcı olsunVucut nasil calisayim bolgesel dusunuyorum
Bütçene bağlı. Ben Nike Pro Combat içlik üzerine yağmurluk giyiyorum. Altıma da ya eşofman, ya da Kalenji tayt üzerine şort giyiyorum.Tmm bide kosuda termal olaylari var kiyafet olarak ne almaliyim .d
Nefesini sen ayarlayamazsın efor sarf ettiren sporlar yaparken, kalbin ayarlar. Mümkün olduğunca sakin ve diyaframdan nefes almaya çalış yeterli.Link atarmisin o kıyafetleri bide nefesimi nasıl ayarliyacam