Koyacağım Video Umarım Herkese Motive Olur - 40 KG Değişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jesus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hızlı kilo vermişsin
dikkat et
tebrikler

Bende çok hızlı kilo vermistim ve bir cok zararini gördüm ( catlak olusumu , bünyeden kas kaybı , halsizlik ,normal havalarda bile üşüme gibi ) o yüzden acele işe şeytan karışırdan yola çıkarak her şeyi dozunda bırakın özellikle hırslı insanlar buna düşüyor abartıyoruz ...

Göğüs düzeldi. Çatlaklar gitti nasıl gitti bilmiyorum ama gitti arada badem yağı kullandım . tek olan şey sarkıklık bukadar arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler

merak ettim ben
bu kadar hizli bir sürede nasil zayifladin. Beslenmen nasildi?

Nasıl zayıfladım acayip hırslıydım yani gece yarısı uyanıp bile koşuya gidebilirdim o derece hırslıydım ve beni hırslı yapan şey insanlardı bukadar

Beslenme şekli full protein içerikli öğlen akşam tavuk göğüsü kahvaltı normal domates peynir ama altın kurallarım vardır her öğüne başlamadan 15 dakika önce 1 yeşil çay içerim 2 kuru kayısı yerdim ve zayıflamak istiyorsanız saat 19:00 dan sonra birşey yemeyin temeller budur

tebrik ederim. bende 35kg verdim

çatlakları nasıl geçirdiğini daha detaylı anlatabilir misin ?

çatlağıda gectım dövme ile kapatmayı dusunuyorumda ya derin sarkmadımı sarktıysa sarkan deriyi nasıl toparladın ???

çatlağıda gectım dövme ile kapatmayı dusunuyorumda ya derin sarkmadımı sarktıysa sarkan deriyi nasıl toparladın ???

Deri sarkmasının önüne ancak zaman geçer ve düzenli beslenme bak benim eski halime ve yeni halime önümüzdeki 4 ay sonra yeni fotograflarimi koyacagim desigimin krali olmus olacak :D two pack var suan yag oranini daha assagi cekecegim insallah ...

tebrik ederim. bende 35kg verdim

çatlakları nasıl geçirdiğini daha detaylı anlatabilir misin ?

iyice terledikden sonra duş alınız aldıkdan sonra bir pamuğa birazcık badem yağı dökerek çatlagın oluştugu yeri gezdiriniz 1 dk boyunca ve kurumasını bekleyin.

Deri sarkması mevcut ama çok değil başta daha fazlaydı arkadaşın dedigi gibi zaman ve karın hareketi karın hareketlerini düzene sokmassan en az 3 yıl beklersin bence

tebrik ederim kilo verilebilceğinin en güzel örneği bu arada hac işareti var boynunda :)

evet o haç 200 yıllık hristiyanım yorumunuz için teşekkürler :)

Herkese ıyı aksamlar oncelıkle ben 106 kiloda 75 kiloya düştüm ve dört aydır body yapıyorum alt göğüste cok hafif sarkma var yani göğüs kasımı sıktığım zaman çok net belli oluyor alt karında cok hafıf bır sarkma var bu sarkıntıyı nasıl giderebilirim ve çatlaklar oluştu karın bölgesinde yardımcı olursanız teşekkür ederim iyi aksamlar :) bu arada yasım 16

Bu sorundan dolayı özür dileriz.....

Back
Yukarı