Kratos1 Bulk Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kratos1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben aylardır yağ yakıyorum bunun için bulk yapanların beslenme günlüklerini okuyunca içim gidiyor :). Araya lahmacunda girer kebapta sıkıntı yapma, yakarsın yağları sorun olacağını sanmıyorum yağ yakım konusunda profosyonel oldum sanırım :)) artık korkutmuyor beni

Dün yazamadım arkadaşlar şimdi aktarıyorum dünün ayrıntılarını. Güzel bir antrenman geçirdim dün fakat beslenme akşam bozuldu. Aylardır ilk defa alkol kullandım. Sağlık olsun diyorum güzel bi gündü :)

Beslenme:
10:00 1 kapsül balık yağı, 1 tablet optimen, 60gram gnc gainer ( 50 gram karbo 11 gramı şekerden, 6 gram protein, 0,3 gram yağ)
11:00 4 yumurta beyazı, 1 tam yumurta ve 100 gram yulaftan oluşan krep. Arasına 5 taltlı kaşığı fıstık ezmesi.
11:30 Kotu,sütsüz,şekersiz kahve.
12:00 1 paket eti form yulaflı
14:00 idman
14:15 1 ölçek protein tozu, 5 gram mp kreatin, 3 gram glutamin
14:30 1 muz
16:00 150 gram tavuk göğüsü 2 dilim ev yapımı ekmek
20:00 2 adet domatesli, beyaz peynirli tost
Gece 2 adet bira 2 shot tequila. Tuttum kendimi bi şekilde :D

Antrenman:
Deadlift: 10 8 6 4. 90kg 100kg 110kg 120kg (İlk defa 4 tekrar 120kg çıktı)
Lat pulldown: 10 8 8 6. 67kg 77kg 77kg 87kg
Low row: 10 8 8 6 (tek makara). 33,5kg 35,5kg 35,5kg 38,5kg
Dummbel row: 10 8 7. 26kg 24kg 22kg )*2 drop set. Extravaganza'dan görüp denedim. Yaşattığı hissiyat farklı gerçekten arada denenir.

Close grip bench press: 10 8 6 5. 60kg 70kg 80 80kg (arttırayım dedim son sette hareketi bozdum fakat güzel çalıştırdı. Bir dahaki antrenman 75kg da bırakıcam)
One arm dumbell triceps extension: 10 8 8 6. 8kg 10kg 10kg 12kg (ilk defa yaptığım bir harekte dungean tavsiyesiyle:) omuzu zorlasa da tek kol triceps girilebilecek güzel bir hareket)
Rope down: 10 10 8. 21kg 21kg 24kg

Bugün omuz-ön kol antrenmanım var. Takipte olanlara güzel bir gün ve antrenman diliyorum. Kolay gelsin yorumlarınızı eksik etmeyin :)

Kratos kahveyi antremana gitmeden içsen daha iyi olabilir enerji açısından sonuçta kafein.
Birde antreman 144 demişsin muz 14:0 sanırım yanlış olmuş..

Cumartesi geceleri alkolden kaçmak gerçekten irade istiyor afiyet olsun :))

Evet teşekkür ediyorum dikkatin için. Protein glutamin 15:00 olucak muz da 15:15 olucak :)

Kafein bana etki etmiyo zevk için içiyorum. 2 bardak kahve içip uyuyakalmışlığım var :D Ayrıca kreatinle olan etkileşimi için aralarında zaman bırakmaya dikkat ediyorum son zamanlar. Pek işe yarıyor mu bilmiyorum tabi.

Ben creatini koyu kahvenin içine atıp antremandan 30 dk önce içiyordum bir fark göremedim su, üzüm suyuda denedim kreatin kafein iişkisine pek inanmıyorum :) 2 kahve içip uyumak tebrikler :) . Peynir yoğurt yiyince napıyorsun 24 saat uyku modu sanırım :)

Kahvenin(kafeinin) etkisinin azalmasının nedeni uzun zamandır aralıksız içmenden kaynaklı olabilir mi? Vücut bir süre sonra kafeine karşı bağışıklık kazanıyor çünkü, arada ara vermekte fayda var.

Kafein'in kreatinin etkisini azaltmadığına dair bir çok yazı,makale okumuştum. Rahat rahat ikisini birlikte kullanabilirsin, sıkıntı yok. Makaleleri benimle paylaş diyeceksin, biliyorum. :) Lakin, elimde söz konusu durumla ilgili bir makale yok. Zamanında google üzerinden araştırmıştım. Sen de bir bak istersen.

Makaleden çok ne var piyasada dungean.
Hangisi çıkar için hangisi reklam için hangisi bilim adına yapılmış bilemiyoruz ki.
Herkes ihtiyaçlarına göre bir makale bulabiliyor.
Açıkcası makaleden çok deneyim ve tecrübe benim için daha ön planda.

Bende artık makalelere önem vermez oldum. Dediğin makaleleri bende okumuşumdur muhtemelen dungean yada ona benzer fakat Ex'in de paylaştığı benim de hafiften göz gezdirdiğim kafein kullanımında kreatinin etkisinin azaldığını gösteren çalışmalar var.

Benim fikrim kafein değil de kahve vücuttan çabuk sıvı atılmasına sebep olduğu için bir etkisi olabilir. Başka bir etkisinin olduğunu düşünmüyorum fakat 3-4 haftadır tedbir amaçlı aralarında 1 saate yakın bir süre olmasına dikkat ediyorum. Bir fark göremediö açıkçası.

Bu arada kahveyi önümüzdeki hafta bırakıyorum. 1-1.5 ay kadar kullanmicam. Cutting de kafeine çok ihtiyacım olucak sanırım :)

Makaleden çok ne var piyasada dungean.
Hangisi çıkar için hangisi reklam için hangisi bilim adına yapılmış bilemiyoruz ki.
Herkes ihtiyaçlarına göre bir makale bulabiliyor.
Açıkcası makaleden çok deneyim ve tecrübe benim için daha ön planda.

Doğru diyosun mr_dblue. Etkisi kişiden kişiye değişiyor. En iyisi kendine uygun olan antrenman program(lar)ını ve beslenme programını bulup, uygulamak.

Kafein pre-workout amaçlı kullanıyoruz , creatine ile etkileşimi olsa bile niye etkilesinki ?

creatinin ant öncesi alımının gereksiz oldugunu dusunuyorum ben uzun dönemler denedim.

Hatta ant öncesi veya sorasıda değil çoğu zaman günün herhangi bi öğünü ile birlikte aldım gene faydasını gördüm.

Kafein pre-workout amaçlı kullanıyoruz , creatine ile etkileşimi olsa bile niye etkilesinki ?

creatinin ant öncesi alımının gereksiz oldugunu dusunuyorum ben uzun dönemler denedim.

Hatta ant öncesi veya sorasıda değil çoğu zaman günün herhangi bi öğünü ile birlikte aldım gene faydasını gördüm.

Katılıyorum creatin vücuda girdiği saatin bir önemi yok bencede ant öncesi yada sonrası fark etmiyor vücuda gidikten sonra etkilerini gösteriyor...

Bence genel anlamda supplementasyon da zamanlamanın çok önemi yok bir kaç istisna dışında.

İstisnalar kafein, C vitamini, ZMA, Gaba vs

Galatasaray'lı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Herkese iyi akşamlar.

Günün ayrıntıları

Beslenme:
10:00 1 kapsül balık yağı, 1 tablet optimen, 1ölçek protein tozu, 30gram gnc gainer
11:00 5 yumurta beyazı, 2 tam yumurta ve 100 gram yulaftan oluşan krep. Arasına 5 taltlı kaşığı fıstık ezmesi.
12:45 5 gram mp kreatin
13:20 2 tatlı kaşığı nescafe
13:30 idman
14:30 1 ölçek protein tozu, 5 gram mp kreatin, 3 gram glutamin
15:30 1 dolu tabak ıspanak 150 gram yoğurt, 1 dilim ev yapımı ekmek
16:30 150 gram yulaf
19:00 1 tabak(100gram) kısır
21:00 320 gram (süzülmüş 200gram) ton balıklı salata, 1 dilim ev yapımı ekmek.

Antrenman
SM Military Press: 10 8 8 6. 50kg 60kg 60kg 65 (Kilo arttıramıyorum fakat herzmanki gibi güzeldi)
Lateral Raise: 12 10 8 6. 10kg 12kg 14kg 15kg
Upright row: 10 8 8. 30kg 40kg 40kg (hala verim alamıyorum. Yerine tavsiye istiyorum)
Bent over lat raise: 12 10 10 8. 8kg 10kg 10kg 12kg

Barbell wrist curl: 4*10 30kg (benchin ucunda olimpik barla)
Cable reverse curl: 4*10 27,5kg

Ben kreatini 5gram önce 5 gram sonra kullanıyorum. Normalde kreatin alımım antrenmandan 40dk önce kahve ise 10 15dk önce.

Yorumlarınızı eksik etmeyin :) Saygı ve sevgilerimle

Back
Yukarı