Kratos1 Bulk Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kratos1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geniş tutup çeneye kadar kaldırıyodum önceden. Verim alamadığım için bu antrenman dar tuttum fakat göğüse kadar kaldırabildim omzumu zorladı biraz. Yine bişeye yaramadı :) Barla front raise düşünüyorum. Ne dersiniz?

Optimen memnunum dicem ama yani multivitamin ben ekstra birşey göremedim. Birşey beklediğimden değil tabiki demek istediğim anavite yada supradyn filan kullansam da bir değişiklik olmazdı. Servisi 3 tablet ben 1 tablet kullanıyorum yinede aldıktan sonraki ilk tualete çıkışta bildiğin fosforlu sarı renkte idrar. Fazla geliyor bence kesinlikle. Karşılama değerleri çok yüksek.

Zaten bu ara böbrek ve karaciğerde hafiften bir zorlanma, sıkışma var. Önümüzdeki hafta tahlil yaptırmayı düşünüyorum.

Beslenme:
06:00 1 servis balık yağı, 1 servis multivitamin, 1 ölçek protein tozu, 1 ufak çikolata
07:00 5 yumurta beyazı, 1 tam yumurta, 30-40ml süt ve 100 gram yulaftan oluşan krep. Arasına 50 60 gram kaşar.
09:30 Eti form yulaflı
12:00 150gram pirinç 1 adet adana dürüm
14:00 Sınav :(
15:00 1 paket altınbaşak
16:30 60 70 gram bulgur 50 gram tavuk göğüsü (dünden kalmış)
18:30idman
19:30 1 ölçek protein tozu, 5gram creatine, 3gram glutamine
20:00 100gram kestane
21:00 150 gram haslanmış patates, 9 adet ev yapımı köfte.
22:30 birazdan 160gram(süzülmüş 100gram ton balığı

Antrenman
Squat: 20 10 8 8 60kg 75kg 75kg 75kg (Hala serbeste alışamadığım için arttıramadım ama güzel çalıştırdı)
Leg press: 12 10 8 8. 300kg 340kg 340kg 380kg (çok nizami sonuna kadar indirerek, 400 500lere çıkmak istemedim)
One leg extension: 15 12 10 10. 90lbs 110lbs 120lbs 120lbs
Leg curl: 15 12 10 8. 110lbs 130lbs 130 lbs 140 lbs
Seated Calf Raises: 15 12 10. 60kg 70kg 80kg artı 1 drop set. 12 10 10. 80 60 40

Bu arada yazmayı unutuyorum sürekli. Bir önceki antrenmanımdan sorna 15dk koştum. Ondan öncekinde de 15dklık bir karın idmanı yaptım.

Bugün de karın idmanı yaptım 15dk kadar. Hareketler aşşağıda. Aynı harfler süper set.
A: Decline leg raises 15 15 10
A:Rope crunches 15 15 15 41.5kg

B:Captain's chair leg raises 20 20 20
B:Captain's chair knee raises20 20 20

Plank 2*1dk

Cable side crunch 2*15sağ 2*15sol 31,5kg https://www.youtube.com/watch?v=QdOVlbYr80A

Yorumlarınızı eksik etmeyin. Herkese iyi akşamlar

Haklısın ama staj okul aynı anda bu kadar oluyor. 9dan sonra karbo almıyorum. Sabahki krebide bitiremiyip yarısını işte yiyorum bazen. Yağlandım sanırım bu ara zaten. Haftasonu ölçüme giricem.

Senin tavsiyen ne olurdu? 1 ay sonra diyete giricem bu arada.

Edit: Hayır mr_dblue 8de işte olmam gerekiyor. Günlüğün başında da belirtmiştim 1,5 ay oldu stajyer olarak bir firmaya girdim. Normal tam zamanlı işe çevirdiler sağolsunlar :)

Son düzenleme:
Şu an çok net hatırlamıyorum ölçümler salonda kaldı. Yarın gittiğimde not alır detaylıca yazarım. 5-6 aydır bu şekilde besleniyorum. 84kg civarlarındaydım şu an dolu mideyle 95küsür boş mideyle sabah 94 civarı çıkıyorum. Yağ kütlem 13kg civarı iken şu an 15-16 arasıdır diye düşünüyorum. Yağlandığımı da belimin kalınlaşması üzerine söyledim bilmiyorum. Çok yiyorum bu ara tutamıyorum kendimi.

Daha tam belirlemedim diyetimi. Ne beslenmemi ne hedefimi. 95kg 15kg yağ ile girsem diyete en gerçekçi nasıl çıkarım sence 3 ay içinde? :)

Üst göğüs durumun nasıl.
Ben bir vücudun definisyona hazır olup olmadığını üst göğse göre belirliyorum.:)
Kriter üst göğüs:)

Şu an çok net hatırlamıyorum ölçümler salonda kaldı. Yarın gittiğimde not alır detaylıca yazarım. 5-6 aydır bu şekilde besleniyorum. 84kg civarlarındaydım şu an dolu mideyle 95küsür boş mideyle sabah 94 civarı çıkıyorum. Yağ kütlem 13kg civarı iken şu an 15-16 arasıdır diye düşünüyorum. Yağlandığımı da belimin kalınlaşması üzerine söyledim bilmiyorum. Çok yiyorum bu ara tutamıyorum kendimi.

Daha tam belirlemedim diyetimi. Ne beslenmemi ne hedefimi. 95kg 15kg yağ ile girsem diyete en gerçekçi nasıl çıkarım sence 3 ay içinde? :)

84 ten 94 e bence gayet iyi 5-6 aydır bu şekilde besleniyorsanız ve sadece 2 kg yağ ise tebrikler iyi yakıyorsun. Benimde bulkum böyle geçer diye umuyorum 80.5 im 3 ay yapıcam 85 -86 da dursam iyi ama hiç sanmıyorum oksijen alsam yarıyor ;).

Düşünüyorum dedim zaten herşey cumartesi belli olur :D Umarım hedeflerine ulaşabilirsin ki ben ulaşabileceğini düşünüyorum. Ne yapılması gerektiğini kavramışsındır güzel bir diyetle olmayacak şey yok :)

Ne diyim üst göğüs ellerinden öper. Zayıf tabiki. Vücudumda en beğenmediğim bölge göğüs. Alt göğüs hacimli çizgi oluştu ama üst boş. Dolayısıyla yağdan dolayı da affınıza sığınarak söylüyorum bich tits dedikleri gibi duruyor :( Sırf bu yüzden bulk dönemini uzatasım geliyor fakat artık yağlı yağlı da dolaşmaktan bıktım.

Bende de sıkı bir üst gögüs hatta göğüs problemi var, direniyorum şu an bende baya yağlandım.Göğüs olmadan da definisyon olsa ne olur diye düşünüyorum.

Ben biraz azalttım carboyu ,bazen üst gögüs heralde bu kadar oluyor diye düşünüyorum ama stroid kullanmam asla ayrıca olacak diye bir garanti mi var.daha sıkı beslenme daha sıkı çalışma her insanın harcı degil.
Steroidsiz gittigi yere kadar diyelim.
Neyse iyi geceler:)

Yok yok ben de kullanacağımdan değil lafın gelişi işte. Hiç anlamam o işlerden :)

Zaten yolum uzun yavaş yavaş giderim aceleye gerek yok.

Bu arada bende kahveyi bıraktım 2 gün oldu. Karboyu da kademe kademe azaltıcam diyete girmeden önce. Akşamdan kısarak başlicam azaltmaya. Diyete girince bir anda afallamayalım. Definisyon için özelden devam ederiz. İyi geceler.

Back
Yukarı