deniz_denix
Üye
HErkeze iyi günler
Yaklaşık 6 aylık düzenli spor yapıyorum öncesinde düzensiz olarak bodybuild sporuyla ugrastım.
Ve bu süre boyunca optimum whey gold protein tozunu kullandım.
Şuanda universalın 2700 amino asiti ve 1kg'lık creatinini almıs bulunmaktayım.
Normal şartlarda optimum whey'i spor sonrasında alıyordum. Şu anda elimde bulunan supplementlerle nasıl bir kombinasyon yapmalıyım?.
Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Kafamdaki kombinasyonu hemen yazayım , uygunsuz olan yanları veya önerdiğiniz kullanım şekillerini yazarsanız bilgi bakımından iyi olur.
Sabah bir ölçek optimum whey , spordan 40 dk önce kreatin alımı(5gram ) spordan önce amino asit kullanımı (önerilen 3 tablet ama ne kadar süre önce alacagımı tam bilmiyorum )
Spordan sonra optimum whey ve 3 adet amino asit kullanımı.
Boyum 1.75
kg: 81
Yaklaşık 6 aylık düzenli spor yapıyorum öncesinde düzensiz olarak bodybuild sporuyla ugrastım.
Ve bu süre boyunca optimum whey gold protein tozunu kullandım.
Şuanda universalın 2700 amino asiti ve 1kg'lık creatinini almıs bulunmaktayım.
Normal şartlarda optimum whey'i spor sonrasında alıyordum. Şu anda elimde bulunan supplementlerle nasıl bir kombinasyon yapmalıyım?.
Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Kafamdaki kombinasyonu hemen yazayım , uygunsuz olan yanları veya önerdiğiniz kullanım şekillerini yazarsanız bilgi bakımından iyi olur.
Sabah bir ölçek optimum whey , spordan 40 dk önce kreatin alımı(5gram ) spordan önce amino asit kullanımı (önerilen 3 tablet ama ne kadar süre önce alacagımı tam bilmiyorum )
Spordan sonra optimum whey ve 3 adet amino asit kullanımı.
Boyum 1.75
kg: 81