kreatin hakkında tek soruluk yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dogru söylüyolar öyle bisiy var evet ama 1 ayda degil her 6 haftada bir 2 hafta aralik versen iyi olur.kullandigin kreatinin kullanma kilavuzunda yaziyodur zaten.

birde soyle bir sey var monohydrate sus tutuyor vucutta kullanim suresi icinde her ne kadar kas kutlesi yapsakta birakknca suyu birakacak ve performans azalacak steroidde oldugu gibi bir psikolojik etki yaratmaz mi vucudu kullanimdaki halinden daha kucuk gorecegiz birakinca ?

spor gecmisin ney?yilardir bu sporu yapiyormusun?yapiyorsan oke etkilenmen normal ama yeni baslamis yada baslamayi düsünüyor gibi bi halin varki ben önce bir basla derim.

1 yillik gecmisim var fakat supplementli saglam diyet uyku ve disiplinli calisma vucudum gayet iyi fakat yaz donemi icin iyi bir atak yapmak istiyorum boy 1.76 kilo 66 basladgimda 55 kiloydum ve yag oranim daha dusuk hatta benim korkum suyu birakinca vucut goze kucuk gorunecek bu is kutle olarak veriyor ama psikolojik olarak aliyor mu yani ?

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : Kreatin'e Genel Bakış | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı