Kreatin için yaş sınırı var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jecht
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Jecht

Üye
Herkeze iyi forumlar diliyorum.Başlıktan da anlayacağınız şekilde kreatin için herhangi bir yaş sınırı var mı?Daha önce forumda araştırma yapmıştım ve konunun birinde profesör tarafından söylenen,18 yaş altındaki kişilerin kullanmaması gerektiğiydi.Ben de 18 sayılırım az bir zaman kaldı.Birde sizden yorum almak istedim.Şimdiden teşekkür ederim.Herkeze iyi forumlar.:)

Herkeze iyi forumlar diliyorum.Başlıktan da anlayacağınız şekilde kreatin için herhangi bir yaş sınırı var mı?Daha önce forumda araştırma yapmıştım ve konunun birinde profesör tarafından söylenen,18 yaş altındaki kişilerin kullanmaması gerektiğiydi.Ben de 18 sayılırım az bir zaman kaldı.Birde sizden yorum almak istedim.Şimdiden teşekkür ederim.Herkeze iyi forumlar.:)

bir doktorun verdiği bir demeç varken, geçmişini tam bilmediğin bir sanal kişiden nasıl bir yorum arıyorsun, anlayamadım.

-Doktor Jim King, 18 yaşından küçük bireyler üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda, ‘kreatin’in kalıcı hasar bırakabilecek kas yırtılmalarına yol açması nedeni ile 18 yaşından küçüklere, ‘kreatin’den uzak durmalarını öneriyor.
*Kaynak;Men’s Health

hatta sen bu topiği iyice oku:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kreatine-genel-bak-t10731.html

creatine gelişimi tamamlamış kişilerde bile dışarıdan alımı sonucu vücutta bulunan creatin üretim merkezini bloke ettiği söyleniyor.
18 yas ve altı içinde bu tarz durumlar söz konusu olsa gerek.
gerçi bu bloke etme durumuda biraz tartışmalı sonucta creatin hormon değil ama bilemiyorum..

bir doktorun verdiği bir demeç varken, geçmişini tam bilmediğin bir sanal kişiden nasıl bir yorum arıyorsun, anlayamadım.

-Doktor Jim King, 18 yaşından küçük bireyler üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda, ‘kreatin’in kalıcı hasar bırakabilecek kas yırtılmalarına yol açması nedeni ile 18 yaşından küçüklere, ‘kreatin’den uzak durmalarını öneriyor.
*Kaynak;Men’s Health

hatta sen bu topiği iyice oku:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kreatine-genel-bak-t10731.html
Açıklayayım.O demeci daha dorusu demeç bile değil,konunun birinde başka bir kullanıcı tarafından yorum olarak yazıldığını görmüştüm.Kullanıcı,doktorun 18 yaşından küçüklerin kullanmaması gerektiğini söylediğini yazmıştı.Bende değerli forum üyelerinden bu yorumu tatmin etmek için konu açmak istedim.Bilgilendirdiğin için de ayrıca teşekkür ederim.

Back
Yukarı