Kreatin kullandım saçım döküldü ve bıraktım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

avni

Üye
Merhaba yaklaşık 3 4 haftadır kreatin kullaniyordum ve sac dokulmesini hizli bir sekilde arttirdigi icin birakmaya karar verdim .
Şimdi bu 3 4 haftada guzel hacim kazandim bu hacmi kaybeder miyim sizce? sonucta vucudum su tuttu biraz
Bir de kreatinsiz bir güç ve performans arttiran baska hangi urunu kullanabilirim , kreatini kullanmamam gelisimimi ne kadar etkiler?

Kreatin saç dökülmesi sorunu bendede var. Çok ciddi bir kayıp yaşayacağını düşünmüyorum. Eğer kilo sorunun yoksa karbonhidratı biraz çoğaltıp vücudunda su tutabilirsin karbonhidrat bu işe de yarıyor

Kreatin saç dökülmesi sorunu bendede var. Çok ciddi bir kayıp yaşayacağını düşünmüyorum. Eğer kilo sorunun yoksa karbonhidratı biraz çoğaltıp vücudunda su tutabilirsin karbonhidrat bu işe de yarıyor
Maalesef kilomda fazla 187 83 kiloyum
Peki kreatin yerine kullanabilecegim güç ve performams arttirici ürün var mi bildiginiz?

Diyoruz inanmıyorlar...

Döküyor arkadaşım, bazı insanlar ancak kel kalınca döküldüğüne ikna oluyor, saç dökülmesi konusunda bilgili bir insanım ve kreatin kullananlar kel kalmasada saç çizgisini kaybediyor.

Böbrek ve karaciğer fonksyionlarını haddinden fazla meşgul eden, dihidrotestesteron (vücudu kullandırıp saçlı bölgeyi zayıflatmaktan başka işe yaramaz, serbest testesteron gibi değildir) üreten her şey saçı döker.

Diyoruz inanmıyorlar...

Döküyor arkadaşım, bazı insanlar ancak kel kalınca döküldüğüne ikna oluyor, saç dökülmesi konusunda bilgili bir insanım ve kreatin kullananlar kel kalmasada saç çizgisini kaybediyor.

Böbrek ve karaciğer fonksyionlarını haddinden fazla meşgul eden, dihidrotestesteron (vücudu kullandırıp saçlı bölgeyi zayıflatmaktan başka işe yaramaz, serbest testesteron gibi değildir) üreten her şey saçı döker.
Dediklerin genetik yatkınlık varsa geçerli. Zaten yavaş yavaş dökülme başladıysa sen kreatin kullanarak bu süreci hizlandiriyorsun. Kullanmasan da dökülecektir muhtemelen. O yüzden kişinin genetik yatkınlığına göre kullanıp kullanmaması daha mantıklı olur. Ha eğer kelliği göze alıp kullanacaksa %2-3 güc artışı ve kaslarda biraz su tutumu için değer mi bence degmez.

günlük beslenmende çinko tüketimini öğren eksikliği saç döker testesteron seviyesini azaltıyor cildi bozuyor ben takviye kullanıyorum fazlası vücut atıyor ama aşırı fazlasının zararı olduğunu biliyorum 30-40 mg tüketimde hiçbir zararı yok

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı