arkadaslar herkese selam, 2 gundur kreatin kullanmaktayim fakat internette ve forumda okudugum bazi yazilarda neyle icilmesi ile ilgili bir cok soylenti var. dusundum ki bu konu basligi altinda paylasabiliriz. ornegin her sabah yarim litre sut iciyordum fakat sutteki laktoz kreatine etki ediyormus. yukleme doneminde sabah uyaninca kreatin aldigimi dusunursek, sut sorunumu nasil cozucem? bir de neyle icmemiz gerek bu kreatini? elma suyu falan olabilir mi mesela? ha bide bide ac karna mi tok karna mi? 
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:03 ----------
bu arada biliyorum forumda bazi konularda bu tur seylerden konusulmus ama kendi basligi altinda daha duzenli olmaz mi diye dusunerek bu konuyu acmis bulunmaktayim, yalniz anlasilmasin, tabi bide sorumun cevabinida bulamamistim o ayri

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:03 ----------
bu arada biliyorum forumda bazi konularda bu tur seylerden konusulmus ama kendi basligi altinda daha duzenli olmaz mi diye dusunerek bu konuyu acmis bulunmaktayim, yalniz anlasilmasin, tabi bide sorumun cevabinida bulamamistim o ayri