sagol bu bilgiyi paylastigin icin ben bunu forumun heryerine yaziyorum antrenmandan sonra alinacak diye fakat hala antrenmandan once alinacak diye israr eden arkadaslar vardi...[/quote
günde 1 kere 5g yeter antrenmandan önce ve sonra almaya gerek yok en iyi Zaman ya Sabah ac karinla yada antrenmandan sonra..Ant öncesi ve sonrası 3-5 gr lık alımlar için ne düşünüyosun peki?
yükleme yapilmasi gerekmiyor o yöntemler 15 sene öncesinden kalma... antrenmandan sonar 5g al yeter sayfalarca yazildi hala bunu nasil sorarsinUniversal kreatine aldım. İlk hafta yükleme yapılması gerekiyormuş. Ben sabahları gidiyorum spora . Yükleme döneminde yani ilk hafta 2 cay kaşığı antremandan önce 2 cay kaşığı antremandan sonra alsam sıkıntı olur mu? yoksa antremandan önce 4 çay kaşığı alsam daha mı iyi olur?
Bazı hocalar mutlaka antramandan önce alınması lazım diyor. Her kafadan başka ses çıkıyor kime inanacaz bilmiyorum. Salondaki hocam da ilk 5 gün yükleme yapmazsan eğer hiçbir işe yaramaz dedi. Bu kadar yaygın olan bir ürünün kesin kullanma talimatı nasıl olmaz anlamıyorum.yükleme yapilmasi gerekmiyor o yöntemler 15 sene öncesinden kalma... antrenmandan sonar 5g al yeter sayfalarca yazildi hala bunu nasil sorarsin![]()
optimum bu işlerdeki sayılı firmalardandır günlük 5 gram kulababılırsın vücuduna girdiikten sonra 1 hafta sonra zaten hisediyorsun ama antreman oncesı ve sonrası ıcın recorvy ıcınde kulanılıyor benım tavsıyem anrtrmn oncesı ve sonrası 5 gram kulanman en iyisi bence bu2 sorum var.
1-) optimum aldım acaba güzel bir ürün müdür ?
2-) ne zaman kullanmalıyım günde 5 gr orayı anladım ancak antreman öncesi mi ? sonrası mı ? sabah kalktıktan sonra mı her kafadan farklı bir ses çıkıyor anlamadım.
öncesi 2.5 gram sonrası için 2.5 gram gibi deme hocamoptimum bu işlerdeki sayılı firmalardandır günlük 5 gram kulababılırsın vücuduna girdiikten sonra 1 hafta sonra zaten hisediyorsun ama antreman oncesı ve sonrası ıcın recorvy ıcınde kulanılıyor benım tavsıyem anrtrmn oncesı ve sonrası 5 gram kulanman en iyisi bence bu
bırer cay kasığı kulanbılırsın once ve sonra ıcın bır tatlı kasıgı yapar hemen hemen uyugunuda budur gunluık bır tatlı kasıgıöncesi 2.5 gram sonrası için 2.5 gram gibi deme hocam
hocam şimdi off günüm yine de içiyorum shaker şuan yanımdao lmadığı için bardağa koydum ancak suda çözünmüyo kreatin sanırım napıcam o kadar da karıştırdım halbukibırer cay kasığı kulanbılırsın once ve sonra ıcın bır tatlı kasıgı yapar hemen hemen uyugunuda budur gunluık bır tatlı kasıgı
Ağırlık düşüşünde etkisi vardır.. amaç definasyonda kurumuk yağ yakmak su atmak bence kullanımı gereksiz, çok enerji güç düşüşü yaşıyorsan nox kullan canlandırır seni..definasyon döneminde creatine kullanılır mı kullanılırsa nasıl etkısı olur 20 günden beri creatını kestim fakat kaldırdığım ağırlıklarda düşüş oldu creatının etkısı varmıdır