Kreatin'e Genel Bakış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wrestler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Universal kreatine aldım. İlk hafta yükleme yapılması gerekiyormuş. Ben sabahları gidiyorum spora . Yükleme döneminde yani ilk hafta 2 cay kaşığı antremandan önce 2 cay kaşığı antremandan sonra alsam sıkıntı olur mu? yoksa antremandan önce 4 çay kaşığı alsam daha mı iyi olur?

Universal kreatine aldım. İlk hafta yükleme yapılması gerekiyormuş. Ben sabahları gidiyorum spora . Yükleme döneminde yani ilk hafta 2 cay kaşığı antremandan önce 2 cay kaşığı antremandan sonra alsam sıkıntı olur mu? yoksa antremandan önce 4 çay kaşığı alsam daha mı iyi olur?
yükleme yapilmasi gerekmiyor o yöntemler 15 sene öncesinden kalma... antrenmandan sonar 5g al yeter sayfalarca yazildi hala bunu nasil sorarsin :)

Bnde normlde sabah alıyordum ama bu workout ürünlerin içinde görünce idamandan önce sert sade bi nescafeyle içiyordum ama kaferin ile birbirne zarar verio gıbı bı yazılar okudum sabah ac karnına ve idman sonrası en mantıklısı sanrm tkrar öle uyglucm

yükleme yapilmasi gerekmiyor o yöntemler 15 sene öncesinden kalma... antrenmandan sonar 5g al yeter sayfalarca yazildi hala bunu nasil sorarsin :)
Bazı hocalar mutlaka antramandan önce alınması lazım diyor. Her kafadan başka ses çıkıyor kime inanacaz bilmiyorum. Salondaki hocam da ilk 5 gün yükleme yapmazsan eğer hiçbir işe yaramaz dedi. Bu kadar yaygın olan bir ürünün kesin kullanma talimatı nasıl olmaz anlamıyorum.

2 sorum var.

1-) optimum aldım acaba güzel bir ürün müdür ?
2-) ne zaman kullanmalıyım günde 5 gr orayı anladım ancak antreman öncesi mi ? sonrası mı ? sabah kalktıktan sonra mı her kafadan farklı bir ses çıkıyor anlamadım.

2 sorum var.

1-) optimum aldım acaba güzel bir ürün müdür ?
2-) ne zaman kullanmalıyım günde 5 gr orayı anladım ancak antreman öncesi mi ? sonrası mı ? sabah kalktıktan sonra mı her kafadan farklı bir ses çıkıyor anlamadım.
optimum bu işlerdeki sayılı firmalardandır günlük 5 gram kulababılırsın vücuduna girdiikten sonra 1 hafta sonra zaten hisediyorsun ama antreman oncesı ve sonrası ıcın recorvy ıcınde kulanılıyor benım tavsıyem anrtrmn oncesı ve sonrası 5 gram kulanman en iyisi bence bu

optimum bu işlerdeki sayılı firmalardandır günlük 5 gram kulababılırsın vücuduna girdiikten sonra 1 hafta sonra zaten hisediyorsun ama antreman oncesı ve sonrası ıcın recorvy ıcınde kulanılıyor benım tavsıyem anrtrmn oncesı ve sonrası 5 gram kulanman en iyisi bence bu
öncesi 2.5 gram sonrası için 2.5 gram gibi deme hocam

bırer cay kasığı kulanbılırsın once ve sonra ıcın bır tatlı kasıgı yapar hemen hemen uyugunuda budur gunluık bır tatlı kasıgı
hocam şimdi off günüm yine de içiyorum shaker şuan yanımdao lmadığı için bardağa koydum ancak suda çözünmüyo kreatin sanırım napıcam o kadar da karıştırdım halbuki :D

definasyon döneminde creatine kullanılır mı kullanılırsa nasıl etkısı olur 20 günden beri creatını kestim fakat kaldırdığım ağırlıklarda düşüş oldu creatının etkısı varmıdır

definasyon döneminde creatine kullanılır mı kullanılırsa nasıl etkısı olur 20 günden beri creatını kestim fakat kaldırdığım ağırlıklarda düşüş oldu creatının etkısı varmıdır
Ağırlık düşüşünde etkisi vardır.. amaç definasyonda kurumuk yağ yakmak su atmak bence kullanımı gereksiz, çok enerji güç düşüşü yaşıyorsan nox kullan canlandırır seni..

Optimum whey protein + Beef amino kullanıyorum bunlara ek olarak yanında Optimum Creatin aldım beraber kullanımnda bi saknca varmıdır... Creatin de illa 5 gün yükleme yapılmalımı yani ?

merhaba kreatini sabah kalkar kalkmaz ac karnına mı almalı yoksa öğlen saatlerinde tok karnınada alınabilir mi? ikisi arasında fark olur mu?

Kreatin kullandım 2 ay kadar ancak duzenli su içmiyordum normalde ve kreatin aldığımda da buna özel bir önlem almadım yani fazladan su tüketimi malesef yapmadım ve 2 böbreğimdede küçük 2 adet taş edindim :) yanlış anlaşılma olmasın ben önerilen en başlıca şeyi yapmadım SU İÇMEDİM. Yoksa burda kreatin zararlı vs öyle bir yorumda bulunmuyorum aksine son derece etkili... Ben çok yüksek bir performans farkı olmasada daha dinç daha zinde ve ağırlıkların altında kendimi daha sağlam hissettim. 2. haftanın sonunda ciddi oranda kaslarda dolgunluk fark ediliyordu ki bu psikolojik olarak büyük bir motivasyon kaynagi :) her ne kadar kestiğinizde zamanla o suyu vücüt atsada :( Kısaca kreatin kullanmak dikkat gerektiren bir olay bana kalırsa. Bol su içmeli dozlara dikkat etmeli vs. Ancak değer mi derseniz... Bence kesinlikle değiyor. He bu arada merak edenler için söyleyeyim taşlar cok ufaktı yaklasık 2 hafta içerisinde ikisinide (biraz sancılı da olsa) düşürmeyi başardım. Doktor aldığım c vitamini ve kreatinin bu sıkıntının temel kaynagi olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi... Herkese iyi antrenmanlar.

Back
Yukarı