Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk olarak aldığın yere danışmadın mı? İkinci olarak kutusunda yazmıyor mu? Üçüncü olarak spor hocana salon görevlisine sormadın mı? (Yalnış anlama bunları soruyorum çünkü sen bu saydıklarımın hepsine para ödüyorsun karşılığında da hizmet alman lazım ve al da)
He bana soracak olursan spordan 20-30 dk. önce kullanılıyor diye biliyorum ama hiç kullanmadım
Kardeş günde 5gr alman daha iyi olur yükleme hikaye deniliyor çoğu yerde şahsen ben yükleme yapmadan kullanıyorum değişen birşey yok günlük 5gr al benim fikrim bu
Konu kilitleme sebepleri; - Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız. supplementler bölümündeki 3 tane sabit başlık mevcuttur. Arama Kelimeleri : kreatin , creatine
Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.