• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kubilay - 11 Aylık gelişimim & değişimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KEYZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2014 yılında Yalova da yapılan Türkiye vücut geliştirme yarışmasında JUNIOR MEN’S PHYSIQUE -1.75 kategorisinde 1. liği elde eden ardından Meksika daki Dünya şampiyonasında aynı kategoride 5. olmuştur. Yarışmalardan bittikten sonra Yalova da yapılan yarışmanın doping sonuçları açıklandığında kanında yasaklı maddeye (steroid) rastlanılması sonucu unvanı ve ödülü geri alınıp para cezasına çarptırılıp federasyonun düzenlediği yarışmalardan 2 yıllığına men edilmiş kişidir kendileri. Bu bilgilerin yanı sıra kendisinin vücudunu çok beğeniyorum gerçekten estetik biri ve önümüzdeki yıllarda kendi kanımca dünyada tanınmış biri olarak karşımıza çıkacaktır.Yaşı çok genç, 1995 doğumlu olupta 2 yılda ulaştığı görünüm gerçekten muazzam ve çok estetik, 2 yıllık değişimi linktedir;

amacım şahsı kötülemek yada karalamak değildir, sadece bu kadar kısa sürede böyle bir vücuda ulaşmaya hevesi olan arkadaşlara binaen bu bilgileri paylaşmak istedim.Herkese iyi günler dilerim
Trapezleri gordugum ilk fotografta anlamistim zaten steroid oldugunu 5ayda boyle bir degisim malesefki imkansiz simdi herkes bana düşman olur diye yazamamıştım:D

Kendileri orhan yılmaz ın oğludur bildigim kadarıyla ailece genetikleri cok iyi bu sporda iyi bir hedefi olan ender gençlerden ileriye dönük planları olmasa kullanmıyacagı kanaatindeyim
Kubilayı ortalama 1.5 senedir tanıyorum hırslı ve azimli ilerde kendinden cok söz ettirecek

Kendileri orhan yılmaz ın oğludur bildigim kadarıyla ailece genetikleri cok iyi bu sporda iyi bir hedefi olan ender gençlerden ileriye dönük planları olmasa kullanmıyacagı kanaatindeyim
Kubilayı ortalama 1.5 senedir tanıyorum hırslı ve azimli ilerde kendinden cok söz ettirecek
hocam tamam genetik olurda adam 2. ayda baklava yapmış kollar fırlamış ne genetiği bu üstün ırk mı :D

bu nasıl bi gelişme. benim o kadarda gözüm yok ben 11 ay sporla şu 5. aydaki vücuda ulaşayım motivasyon patlaması yaşarım çok mu şey istiyorum :/

merhaba son durumun nasıl 2013 yılında mesaj cekmısım sana merak ettim eğer hala devam ediyorsan spora bilgi verirsen sevinirim:))

Back
Yukarı