• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kubilay - 11 Aylık gelişimim & değişimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KEYZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardeşim öncelikle tebrik ederim 11 ayda gerçekten çok iyi bir iş çıkarmışsın azmine hayran kaldım inşallah hep aynı azimle sporunu yaparsın ;)
Bende yeni başladım sayılır daha önce 3-4 ay gidip bırakmak zorunda kalmıştım her neyse benim vücut boy 1.73 kilo 73.7 vücut yağ oranı %20.1 hayli yüksek kalça ve göbek beni çok rahatsız etmeye başladı 1.fotoğrafına bak aynen o tarzda diyebilirim :D belkide biraz daha fazla. Şimdiii ilk önce yağları eritmek için nasıl bir program uyguladın galiba 5kilo fln vermişsin ne kadar cardio ne kadar cardio-ağırlık yaptın ilk aylar, yağ yakıcı kullanmayı düşünüyorum l-carnitine iyi diyorlar nedir fikrin yardımcı olursan sevinirim ;)

Gördüğüm en iyi gelişme tebrik ederim kardeşim.

tumblr_mjhyg3WcT61s7qbpuo1_400.gif

Gerçekten işin hakkını vermişsin kardeşim.Bilinçli bir çalışmanın olduğu zaten belli.Sana özelden ulaşma imkanımız varmı_?

Kardeşim öncelikle tebrik ederim 11 ayda gerçekten çok iyi bir iş çıkarmışsın azmine hayran kaldım inşallah hep aynı azimle sporunu yaparsın ;)
Bende yeni başladım sayılır daha önce 3-4 ay gidip bırakmak zorunda kalmıştım her neyse benim vücut boy 1.73 kilo 73.7 vücut yağ oranı %20.1 hayli yüksek kalça ve göbek beni çok rahatsız etmeye başladı 1.fotoğrafına bak aynen o tarzda diyebilirim :D belkide biraz daha fazla. Şimdiii ilk önce yağları eritmek için nasıl bir program uyguladın galiba 5kilo fln vermişsin ne kadar cardio ne kadar cardio-ağırlık yaptın ilk aylar, yağ yakıcı kullanmayı düşünüyorum l-carnitine iyi diyorlar nedir fikrin yardımcı olursan sevinirim ;)

Teşekkür ederim kardeşim, yağları eritmek için özel bi program uygulamadım her antrenmanım öncesinde 10-15 dk ısınma yaptım (koşu,bisiklet,eliptikal) haftada 6 gün antrenman yaptığım oldu ilk başlarda... yağlar bu şekilde eridi kilomda en az 69-70 i gördü, yağ yakıcı istersen kullanabilirsin ben kullanmadım ama önümüzdeki aylar içerisinde kullanıcam yaza doğru, hem enerji verir hemde yağ yakımını kolaylaştırır diğer supplementlerdende glutamin ve bcaa tavsiye ederim başarılar....

Gördüğüm en iyi gelişme tebrik ederim kardeşim.

tumblr_mjhyg3WcT61s7qbpuo1_400.gif

Bu sadece başlangıç kardeşim sağol... :) (sende sağol joker kardeş :) )

Gerçekten işin hakkını vermişsin kardeşim.Bilinçli bir çalışmanın olduğu zaten belli.Sana özelden ulaşma imkanımız varmı_?

tabi kardeşim ismimi ve soy ismimi konu başlangıcında verdim facebook'tan ekleyebilirsin yada bu siteden özel mesaj atabilirsin

Kollar ve omuzlar gerçekten çok iyi,gelişim çok iyi,bulka devam yaza gayet iyi bir vücutla çıkarsın,canı gönülden tebrik ederim.

Harika gelişim sağlamışsın kardeşim tebrik ederim başarılarının devamını diliyorum :)

Teşekkür ederim kardeşim :)

Kollar ve omuzlar gerçekten çok iyi,gelişim çok iyi,bulka devam yaza gayet iyi bir vücutla çıkarsın,canı gönülden tebrik ederim.

Sağol kardeşim...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2,5 hafta önce çektiğim bazı resimler 11. ayın resimlerinde eklemediğim bazı pozlar hemde yeni resim isteyen yada merak eden arkadaşlar için...
http://u1312.hizliresim.com/1j/6/v7j66.jpg

http://u1312.hizliresim.com/1j/6/v7jb3.jpg

http://u1312.hizliresim.com/1j/6/v7lg2.jpg

http://u1312.hizliresim.com/1j/6/v7lhd.jpg

Hacı yağ 0 demişsin yani hiçmi yağa dokunmadın yumurta sarısı olsun fındık olsun hiçbir türlü yağ kaynağını tüketmedinmi ? Birde şeker durumu nasıldı 0 şekermi aldın yoksa ant sonrası felan kullandınmı ? Bcaa kreatin glutamin kaç aydır kullanıyorsun ?

Hacı yağ 0 demişsin yani hiçmi yağa dokunmadın yumurta sarısı olsun fındık olsun hiçbir türlü yağ kaynağını tüketmedinmi ? Birde şeker durumu nasıldı 0 şekermi aldın yoksa ant sonrası felan kullandınmı ? Bcaa kreatin glutamin kaç aydır kullanıyorsun ?

0 yağ dediğim karbonhidratı makarna olarak aldığım zaman makarnayı 0 yağlı yapıyordum sadece su ve makarna o kadar. Genel olarak lapa pilav ve haşlama tavuk bunlarda 0 yağ... diğer yağ çeşitlerinden fındık,badem,ceviz ve günlük 5 yumurtanın beyazı 1 tane sarısını yiyorum tabiki şu anda bulk olduğum için yağ olayına dikkat ediyorum ama şu şekilde günde 2 öğün yağlı genelde antrenman öncesine koyarım bu yağlı ve kalorisi fazla öğünleri diğer 3-4 öğün yine lapa pilav ve haşlama tavuk.... 11 aydan beri şeker 0 ağzıma bile sürmedim... ama şekeride meyve falan olarak kast ediyorsan canım ne zaman isterse meyve ve %100 meyve suyu falan tüketirim, kreatin bi kutu kullanmıştım başlangıç zamanlarında şimdi antrenman günleri kırmızı et tükettiğimden kullanmıyorum... bcaa ve glutamini ise 5-6 ay oldu sanırım...

0 yağ dediğim karbonhidratı makarna olarak aldığım zaman makarnayı 0 yağlı yapıyordum sadece su ve makarna o kadar. Genel olarak lapa pilav ve haşlama tavuk bunlarda 0 yağ... diğer yağ çeşitlerinden fındık,badem,ceviz ve günlük 5 yumurtanın beyazı 1 tane sarısını yiyorum tabiki şu anda bulk olduğum için yağ olayına dikkat ediyorum ama şu şekilde günde 2 öğün yağlı genelde antrenman öncesine koyarım bu yağlı ve kalorisi fazla öğünleri diğer 3-4 öğün yine lapa pilav ve haşlama tavuk.... 11 aydan beri şeker 0 ağzıma bile sürmedim... ama şekeride meyve falan olarak kast ediyorsan canım ne zaman isterse meyve ve %100 meyve suyu falan tüketirim, kreatin bi kutu kullanmıştım başlangıç zamanlarında şimdi antrenman günleri kırmızı et tükettiğimden kullanmıyorum... bcaa ve glutamini ise 5-6 ay oldu sanırım...
Teşekkür ederim kardeş yarın ilk işim şekeri kesmek ve bcaa siparişi vermek cidden sağlam vücut yapmışsın tebrik ederim

Back
Yukarı