• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kubilay - 11 Aylık gelişimim & değişimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KEYZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardeşim yaş bakımından yakınız birbirimize bende 12. ayımdayım şuan. Sen sırt ve boynunu fena geliştirmişsin 3 gen vücut olmuşsun ama tebrik etmeli miyim bilmiyorum. Çünkü daha ilk senende sırtın ve boynun bu denli büyük iri ama karın oblik göğüs kasların onlara oranla daha küçük. 2. senen bittiğinde sırtın çook süper olur ama karın kas göğüs kasın ondan geride kalır. sonra sırt kaslarını geliştirmeyi azaltırsın o zaman da yağlandırabilirsin vs vs.
güzel vücut yapmışsın ama bence göğüs ve karına sırttan daha çok önem verseydin. ben de yükleyeceğim fotoğraflarımı yakın zamanda senin de yorumlarını beklerim teşekkürler =))

Karın - oblik az mı gelişmiş ? Bence fazla gelişmiş ben kendimde obliklerimi çok geliştiriyorum . Zevk meselesi sanırım ama başlık sahibininde obliqler fena ! Geri kalmış demek haksızlık olur bence . .

Kardeşim yaş bakımından yakınız birbirimize bende 12. ayımdayım şuan. Sen sırt ve boynunu fena geliştirmişsin 3 gen vücut olmuşsun ama tebrik etmeli miyim bilmiyorum. Çünkü daha ilk senende sırtın ve boynun bu denli büyük iri ama karın oblik göğüs kasların onlara oranla daha küçük. 2. senen bittiğinde sırtın çook süper olur ama karın kas göğüs kasın ondan geride kalır. sonra sırt kaslarını geliştirmeyi azaltırsın o zaman da yağlandırabilirsin vs vs.
güzel vücut yapmışsın ama bence göğüs ve karına sırttan daha çok önem verseydin. ben de yükleyeceğim fotoğraflarımı yakın zamanda senin de yorumlarını beklerim teşekkürler =))

kardeşim güldürdüğün için ben sana teşekkür ederim :)

Karın - oblik az mı gelişmiş ? Bence fazla gelişmiş ben kendimde obliklerimi çok geliştiriyorum . Zevk meselesi sanırım ama başlık sahibininde obliqler fena ! Geri kalmış demek haksızlık olur bence . .

biri obliklerin aşırı gelişmiş diyor biri obliklerin yetersiz diyor, boşver devam etsinler daha çok motive oluyorum :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------http://u1312.hizliresim.com/1j/q/vsxfd.jpg evet arkadaşlar beni ve konuyu takip eden arkadaşlar için... bulk yapı devam ediyor
2,5 hafta ara verdiğim supplementlerden sonra yeni supplementlerimle kaldığım yerden devam ediyorum 1 ay sonra yeni halimi çekicem supplementlerden sonra bakalım 1 ayda ne kadar fark edicek hep birlikte görücez :)

:D hadi yaa millet eleştirmesin diye mi koyon oraya o fotoğrafları. Yapılan yorumlara böyle cevap verceksen boşuna fotoğraf koyma burda kimse senin egonu tatmin etmiyor =))

:D hadi yaa millet eleştirmesin diye mi koyon oraya o fotoğrafları. Yapılan yorumlara böyle cevap verceksen boşuna fotoğraf koyma burda kimse senin egonu tatmin etmiyor =))

dostum sorunun ne anlamadım ama ben kimse beni eleştirmesin diye bir şey söylemedim sen istediğin gibi yorum yapabiliyorsan bende istediğim gibi cevap veririm atarlanmana gerek yok yani sakin ol ;)[DOUBLEPOST=1387797175][/DOUBLEPOST]
kırmızı etteki creatin miktarını biliyorsundur umarım :)

biliyorum kardeşim ama şöyle düşündüm creatine vericeğim parayla kırmızı et alıyorum bu öğünleride antrenmandan önceki öğünlere koyuyorum hem bi değişiklik oluyo benim için kırmızı eti seviyorum hemde azda olsa creatine kazandırıyor...

seninkilere baktım biraz pahalı bulunca tekrardan gaspariye yöneldim bu seninkileri anca yazın alabilirim bu arada gelişim süper :)

Back
Yukarı