• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kubilay - 11 Aylık gelişimim & değişimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KEYZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardeşim ben de senle aynı yaştayım.6.-7. aydayım bende nerdeyse tam anlamıyla senin 6-7 ay halinle aynı durumdayım.Gögsüm genetik olarak en gelişmiş bölgem senden daha iyi şuan.Senin sırt ve karın benden çoook ilerde görünüyor.Şuan supplement kombinesi yapmayı düşünüyorum.Senin karnına çok özendim gerçekten ve 11.aydaki görünümün bana azim verdi şuan.Başarılarının devamını dilerim.

Kardeşim ben de senle aynı yaştayım.6.-7. aydayım bende nerdeyse tam anlamıyla senin 6-7 ay halinle aynı durumdayım.Gögsüm genetik olarak en gelişmiş bölgem senden daha iyi şuan.Senin sırt ve karın benden çoook ilerde görünüyor.Şuan supplement kombinesi yapmayı düşünüyorum.Senin karnına çok özendim gerçekten ve 11.aydaki görünümün bana azim verdi şuan.Başarılarının devamını dilerim.

selam kardeşim, karın için bir kaç ip ucu veriyim; şeker ve unu asla yeme, supplement kombinesi yapıcakmıssın sana tavsiyem glutamine,bcaa,ve özellikle karın istediğin için yağ yakıcı kullanman daha kısa sürede sonuca ulaşmanı sağlayacak karın egzersizlerinede ağırlık verirsen benim dediğim şekilde ilerlersen yaza kadar karın açısından yapabileceğin en iyi şeyleri yapmış olursun yazın çok güzel bir karnın olabilir... tabi ki bunların yanında günde 5-6 öğün yemelisin (protein,karbonhidrat ağırlıklı) ve dinlenmeni de eksik etmemelisin... başarılar...

Kilolu değilim 190 boy 83 kiloyum kardeşim şuan için.Mayısa kadar 90a çıkarsam definasyona girmeyi düşünüyorum.Şuan için protein tozu,amino ve creatine kullanıcam.Glutamine için bütçem az şuan maalesef o yüzden beslenmemi düzeltirsem proteini çıkarıp koyucam glutamine i.Yağ yakıcıya da haziran gibi başlarız inşallah.

Gelişim gayet güzel fakat bir kaç noktaya değinmek istiyorum.
İlk resim ile son resim arasında en az 2 yıl fark var.
Saçlar dökülmüş, burun ve ve çene kemiği başta olmak üzere yüz hatları keskinleşmiş.
Aynı şekilde;
İlk resimdeki vücut ile 1. ayınızdaki vücut arasında en az 3-4 aylık bir çalışma var.
Hiçbir insan ilk halinizden 1. aydaki resminize bürünemez zira VG'ye alışma süreci bile 2-3 ay alır.
Başlıktaki 11 ayı silerseniz iyi olur zira insanlar demoralize olabilir.
Eğer yoğun testesteron ve steroid yardımı almadıysanız başlıktaki '' 11 aylık gelişim '' kısmı biraz palavra...

Yanlış anlamadınız umarım tekrardan tebrik ediyorum gayet güzel bir gelişim olmuş.

Emeğinin karşılığını almışsın kardeşim azminden ve sabrından dolayı tebrik ederim! Darısı benim başıma az kaldı :)

Gelişim gayet güzel fakat bir kaç noktaya değinmek istiyorum.
İlk resim ile son resim arasında en az 2 yıl fark var.
Saçlar dökülmüş, burun ve ve çene kemiği başta olmak üzere yüz hatları keskinleşmiş.
Aynı şekilde;
İlk resimdeki vücut ile 1. ayınızdaki vücut arasında en az 3-4 aylık bir çalışma var.
Hiçbir insan ilk halinizden 1. aydaki resminize bürünemez zira VG'ye alışma süreci bile 2-3 ay alır.
Başlıktaki 11 ayı silerseniz iyi olur zira insanlar demoralize olabilir.
Eğer yoğun testesteron ve steroid yardımı almadıysanız başlıktaki '' 11 aylık gelişim '' kısmı biraz palavra...

Yanlış anlamadınız umarım tekrardan tebrik ediyorum gayet güzel bir gelişim olmuş.

nasıl yani ? bu söyledikleriniz çok şaşırttı beni gerçekten :) 2013 yılının ocağın 4'ünde başladım başlamadan önce ki görünümüm dediğim fotolar ise 2012 nin yaz ayında çekilmiş fotolar yani bi kaç ay öncesi ve o arada hiç bi vücut geliştirme çalışmam yok saçlarımın döküldüğünüde fark etmedim ayrıca yüz hatlarımın keskinleşmesinide antrenmanlardan sonra artan testosterona ve yağ kaybına bağlıyorum yani bu gayet doğal değil mi ? yanlış anlamamak isterdim ama direk yalan söylediğimi ima etmişsiniz dediğinizin aksine insanları demoralize etmek isteyen biri değil motive etmek isteyen biriyim konunun içinde cevaplarımdan belki anlayabilirdiniz bunu...

Emeğinin karşılığını almışsın kardeşim azminden ve sabrından dolayı tebrik ederim! Darısı benim başıma az kaldı :)

Teşekkür ederim kardeşim umarım istediğin forma ulaşırsın...

Kardeşim gelişimin çok iyi özellikle omuzlar iyi gelişmiş vücudun üçgen şeklini almış tebrikler :) Bişey sorucam biraz daha hacim almayı düşünüyor musun?

Kardeşim gelişimin çok iyi özellikle omuzlar iyi gelişmiş vücudun üçgen şeklini almış tebrikler :) Bişey sorucam biraz daha hacim almayı düşünüyor musun?

evet hacim almayı düşünüyorum çünkü definisyon döneminde çok lazım olucak definisyon döneminde vücut hacim olarak düşeceğinden dolayı istediğim definisyon vücut halinin çok üstünde bi hacim yapmam lazım ki istediğim forma ulaşabileyim, şu anda olmam gereken ve istediğim hacmin gerisindeyim...

Çok iyi gelişim tebrik ederim kardeşim bi sorum olcak çalışmadığın günlerde supplement kullanımın nasıl kreatin kullanıyomusun

Gerçekten muhteşem gelişim, tebrik ederim. Tüm mesajarı okuyamadım ama düzenli olarak kardiyo da yapıyor musun spora başladığından beri? Özellikle ilk aylarda bel bölgesindeki yağları çok güzel azaltıp, karın kaslarını belirginleştirirken genel olarak kas kütleni de bir hayli arttışmışsın. Tekrardan tebrikler, başarılarının devamını dilerim.

Çok iyi gelişim tebrik ederim kardeşim bi sorum olcak çalışmadığın günlerde supplement kullanımın nasıl kreatin kullanıyomusun
şu anki supplement kullanımımda antrenman olmayan günlerde sabah akşam glutamin alıyorum başka birşey yok creatine i ilk başlarda kullanmıştım kutuyu bitirmemiştim sonra kullanmayı bıraktım ondan sonra çok nadir kullandım en fazla 10-15 kere falan yani...

Gerçekten muhteşem gelişim, tebrik ederim. Tüm mesajarı okuyamadım ama düzenli olarak kardiyo da yapıyor musun spora başladığından beri? Özellikle ilk aylarda bel bölgesindeki yağları çok güzel azaltıp, karın kaslarını belirginleştirirken genel olarak kas kütleni de bir hayli arttışmışsın. Tekrardan tebrikler, başarılarının devamını dilerim.

yağ oranımın en az olduğu dönemler 6-7-8 aylardaydı o zamana kadar antrenmanlardan önce 15 dk koşu yada diğer cardio aletlerini kullanıyordum haftada 5 gün falanda antrenman yapıyordum beslenmemde düzenli olduğu için yağ oranımı aşırı cardio yapmadan indirdim ama şu anda hacim almaya çalışıyorum haftada 3, max 4 antrenman yapıyorum antrenmanlardan öncede max 5 dk ısınma koyuyorum haftada boş kalan bi günümüde bisiklete ayırıyorum 20 dk civarı yani amaç fazla yağlanmadan bulk dönemini atlatmak ve böylece definasyon dönemine kolaylık sağlamak teşekkürler.

şu anki supplement kullanımımda antrenman olmayan günlerde sabah akşam glutamin alıyorum başka birşey yok creatine i ilk başlarda kullanmıştım kutuyu bitirmemiştim sonra kullanmayı bıraktım ondan sonra çok nadir kullandım en fazla 10-15 kere falan yani...

tamam hocam teşekkür ederim

Back
Yukarı