Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Daha konunun ilk sayfasında söylemiştim üşenmeyip okumayı denesen daha çabuk öğrenebilirdin kardeşimBOY KAÇ KARDEŞİM?
başlamadan önceki resimlerine bakılırsa doğuştan gelen atletik bi yapın var ve sen bunu çok iyi değerlendirmişsin. tebrikler kardeşim mükemmel bi gelişim..
Tüm mesajlara bakamadım yeni resim varmı bilmiyorum, varsa yni resimleri görebilirmiyiz ?
Tebrikler dostum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler.azmin sonucu.. tebrikler
hocam tebrikler acaba antraman programını yazabılırmısın ?
sağol kardeşim, definisyon dönemi bu hafta itibari ile başladı sonuçları paylaşırım önümüzdeki aylarda...Definasyon sonunuda bekliyorum o zamanBaşarılar kolay gelsin
Olay beslenmede dostum sen istediğin kadar karın kası hareketi yap beslenmeni doğru yapmadığın sürece iyi bir sonuç bekleme yani cevap: Beslenme.O karın 3 ayda nasıl o kadar toparladı yav :S hergün mü yaptın 8dk hareketini nasıl uyguladın karnı merak ettim?
Yeni fotolar bekliyoruzz![]()
Boyun mu uZadıçok uzun çıkmışsın..
Harbiden imrendim, ilham alacagim kardesim senden. Programin ve beslenmenle ilgili bilgi verir misiniz ozellikle de ilk 2-3 ay icin olani
Sent from my iPhone 5