• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kubilay - 11 Aylık gelişimim & değişimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KEYZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başlamadan önceki resimlerine bakılırsa doğuştan gelen atletik bi yapın var ve sen bunu çok iyi değerlendirmişsin. tebrikler kardeşim mükemmel bi gelişim..

başlamadan önceki resimlerine bakılırsa doğuştan gelen atletik bi yapın var ve sen bunu çok iyi değerlendirmişsin. tebrikler kardeşim mükemmel bi gelişim..

Sağol kardeşim... değerlendirmeye devam :)
Tüm mesajlara bakamadım yeni resim varmı bilmiyorum, varsa yni resimleri görebilirmiyiz ?

konuya sonradan eklediğim bi kaç resim var konunun içindeki sayfalara bakarsan bulabilirsin yakınlarda resim çekmedim malum bulk dönemi form olarak pek iyi değil vücut ama baya hacim aldı 82 kiloyum şu an ama çekersem atarım mutlaka...
Tebrikler dostum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağol dostum.

azmin sonucu.. tebrikler
Teşekkürler.

hocam tebrikler acaba antraman programını yazabılırmısın ?

Kardeşim ilk 11 aylık bölüm yazılı bi antrenman programına bağlı kalmadım temel hareketlerle geçti bu hareketleri konunun içinde bir yerlerde paylaştığımı hatırlıyorum biraz bakarsan hareketlerin isimlerini görebilirsin başarılar...

O karın 3 ayda nasıl o kadar toparladı yav :S hergün mü yaptın 8dk hareketini nasıl uyguladın karnı merak ettim?

Definasyon sonunuda bekliyorum o zaman ;) Başarılar kolay gelsin
sağol kardeşim, definisyon dönemi bu hafta itibari ile başladı sonuçları paylaşırım önümüzdeki aylarda...

O karın 3 ayda nasıl o kadar toparladı yav :S hergün mü yaptın 8dk hareketini nasıl uyguladın karnı merak ettim?
Olay beslenmede dostum sen istediğin kadar karın kası hareketi yap beslenmeni doğru yapmadığın sürece iyi bir sonuç bekleme yani cevap: Beslenme.

Harbiden imrendim, ilham alacagim kardesim senden. Programin ve beslenmenle ilgili bilgi verir misiniz ozellikle de ilk 2-3 ay icin olani

Sent from my iPhone 5

Back
Yukarı