Kulaklık Önerileriniz...

Merhaba Arkadaşlar.

Salonda 4-5 aynı hep aynı cd çalmakta . Ve ben Hiç sevmediğim müzikleri dahi sular seller gibi ezberlkemiş bulunuyorum.

Bu durum canımı sıktı 2-3 antremandır kulaklık takıyorum. Ancak bazı hareketlerde kulağımdan çıkıyor. Bazı hareketleri yapmak zor oluyor.

Örneğin bir çok omuz hareketinde sorun yaşıyorum nasıl halledebilirim ..

philips'in kulaktan geçmeli bir modeli var; herhangi bir çıkma durumu olmuyor kolay kolay..
şahsen ben bunu kullanıyorum.ayrıca cok yuksek duzeyde ve kaliteli ses veriyor.bi sitede 29,30 TL oldugunu gordum eger almak isterseniz..

Eklentiler

• 30.040.1245.005701t4.jpg
    30.040.1245.005701t4.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 561
Philips'in hiç bir ürününden memnun kalmadım.
CREATIVE HQ-65 Enseden Sarmal Kulaklık , CREATIVE EP-550 Kulaklık
Alternatif ; PHILIPS SHS3200 Kancali Kulakici Kulaklik

Merhaba arkadaşlar ;

Ortalam bir haftadır net üzerinde spor salonunda kullanmak için kulaklık arıyorum ancak bu konuda sürekli olarak konular açılmış ve kapanmış. Ancak ben Google da üst sıralarda çıkabilecek bir konu olsun istiyorum.

Araştırmalarım sonucunda iki adet kulaklık buldum ve onları sizinle paylaşmak istiyorum.

1- Sony NWZ W-273
2- Sennheiser Adidas MX 680i - Sennheiser Adidas OCX 685i - Sennheiser Adidas PX 685i SPORTS

Sizinde yorumlarınız veya önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

Antrenman günlüğüme beklerim :)

Jake başlığını buna ekledim..lütfen önce arama yapalım..

Sennheiser öneririm yada bütçe sıkıntı değilse Beats by Dr. Dre olabilir yada AKG kulak içi olarak sennheiser CX - 200 öneririm

Back
Yukarı