Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
flash dedi:
Birkaç anlamı var ama ben bir tanesini yazıcam HIZLI :badgrin: Ben siteye hareketli giflerden koymak istiyorum bulamadım nereden koyulacağını :x

saydam=şefaf ayrica define oldugun dönemde kas cok belirginlestiginde derinin incelmesi olarakda düsünmüstüm adimi koyarken.. :)

Nickname = İsmim = Bahadir
-1) Ben
0) Bütün gün bilgisayar karşısında oturup program yazan şahsiyet.
1) Kahraman , yigit savasci
2) Kısaca baho
3) İzmir hayvanat bahcesindeki filin adı (aynı filin bakıcısının da adıdır sanırım.)
4) Bir kısım insan tarafından ısrarla "baadır" şekilnde telaffuz edilen isim.
5) Batur isminin tarih içinde aldığı şekillerden biri.
6) Tdk' ya gore: savaşlarda, çarpışmalarda gücü ve yılmazlığıyla üstünlük kazanan veya yiğitlik gösteren (kimse), batur.
tam olarak anlayamadim ama ya farsca ya da mogolcadan gelme bir sifat ayni zamanda.
7) Dünyanın en rahat vede umarsız adamı ... :D :D

• Like
Reactions: Azi
izmir hayvanat bahçesindeki filin değil bsu aygırının adı bahadır =)
rahmetli olmuştu sanırm o baya önce =(

flash dedi:
Birkaç anlamı var ama ben bir tanesini yazıcam HIZLI :badgrin: Ben siteye hareketli giflerden koymak istiyorum bulamadım nereden koyulacağını :x
mesaj atinca, resim yükle yaziyor oraya tiklayi ver :)

brooklyn35 dedi:
benım nıckın anlamı brooklyn bır tekno muzık grubunun ısmıdır brooklyn bounce dınlemenızı ısterım :)

Bir vokalleri var adam konuşunca camlar titriyor :D

aga benim ki bildiğime göre diablo yabancı bir isim ama bazı inanışlara göre yüzyıllar öncesinde yaşamış bir canavarın ismidir bende bir farklılık olsun dedim kendi farkımı yaratıp önüne 2 tane x koydum çok seviyorum bu isimi bütün sitelerde telefonumda bilgisayarımda kısacası her yerde bu adı kullanıyorum sanal dünyada

hücrenin enerji organeli

ofbeat sıradışı demek yada ben öyle saniyorum 6 yıl once eve net gelmişti ozamanlar mirc vardi diyodum ne koyim nickimi bi cizgi filmde gördüm bunu adıydı cizgi filmin dedim bunu koyim öle geldi gidiyo

xxdiablo dedi:
aga benim ki bildiğime göre diablo yabancı bir isim ama bazı inanışlara göre yüzyıllar öncesinde yaşamış bir canavarın ismidir bende bir farklılık olsun dedim kendi farkımı yaratıp önüne 2 tane x koydum çok seviyorum bu isimi bütün sitelerde telefonumda bilgisayarımda kısacası her yerde bu adı kullanıyorum sanal dünyada

gerci siteden uzaklaştırılmışsın ama belki okursun diye anlamını yaziyim
mitolojide mahşerin üç atlısının en küçüğü
diablo(lord of terror) mephisto (lord of destraction) bhaal (lord of murder) cehennemin üç büyük tanrısı
forgatten realms da bhaal time of trubles zamanında cyric tarafından öldürülmüşdür

NEFELIS kendi oluşturduğum yıllardan beri oynadığım bi fantastik karakterin soy ismi

tam ismi bayabi uzundur

Benim excursion, ingilizce manası rödaj anlamına gelmekte. Ben nerden buldum? Dayım benim müzik sistemleri işi yapıyordu, bize çok yakındı dükkanı. İşte ben bigün Rockford Fosgate hoparlörlerin üstünde gördüm, excursion. Hoşuma gitti böyle, ekskörşın fln yani kulağa hoş geliyor :D

mastertrainer ın; anternörlerin efendisi gibi bir anlamı var..master genelde uzakdoğusporlarınd<ki o en büyük üstada verdikleri ismin ingilizce karşılığı olması lazım.aslına biraz kibirli bir nick :( ama çok hoşuma gidiyor...

motorla 250 km ile giderken ters yöne girmiş araca kafadan bindirilir, ölünmez ölmüş gibi yapılır, 2 sene hastanede kalınır 1 sene tekerlekli sandalyede kalınır, toplam 19 ameliyat geçirilir (bu son ay olduklarım platin ip aldırma çene kemiğindeki çivilerin alınması bunları ameliyattan saymıyoruz), tahribata uğrayan vücudu düzeltmek için çaba sarfedilir, kas yapımı da önemlidir bodyforumtr ye üye olunur ve tahribat nicki alınır. :D

flexor biraz daha kanat yaparsan uçacaksın, bende istiyorum öyle kanat. (rüyamda görürüm)

tahribat dedi:
motorla 250 km ile giderken ters yöne girmiş araca kafadan bindirilir, ölünmez ölmüş gibi yapılır, 2 sene hastanede kalınır 1 sene tekerlekli sandalyede kalınır, toplam 19 ameliyat geçirilir (bu son ay olduklarım platin ip aldırma çene kemiğindeki çivilerin alınması bunları ameliyattan saymıyoruz), tahribata uğrayan vücudu düzeltmek için çaba sarfedilir, kas yapımı da önemlidir bodyforumtr ye üye olunur ve tahribat nicki alınır. :D

flexor biraz daha kanat yaparsan uçacaksın, bende istiyorum öyle kanat. (rüyamda görürüm)
kanat çalışmasında hafif agırlık yok ben ne yapayım :D

ayrıca buyuk geçmiş olsun kardeşim aslında tahribattın tadilat olmuşsun :)

• Like
SCHWARZ, Almanca siyah aynı zamanda Schwarzenegger çağrışımı da var. XXL zaten malum.
99'da ilk kez internete ordan da haliyle chat alemlerine akınca o zamanki kafa yapımla aklıma gelen en heybetli nick buydu. O zamandan beri her yerde bunu kullanıyorum. CV'min tepesinde bile bu id ile başlayan bir mail adresi var. İş görüşmelerinde falan "Mail adresiniz neydi?" diye sorduklarında utanıyorum anasını satayım.:)

• Like
strongman===güclüadam

Back
Yukarı