Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İtalyanca ''bizim davamız'' anlamına gelmektedir. italyan mafya üyeleri kendilerini bir mafya adamı değilde bir Cosa nostra üyesi olarak görmektedirler.Sicilya yöresinin mafyasına Cosa Nostra denir...
zombi=Voodoo inancına göre ölü bir insan ya da mambo tarafından yeniden diriltilebilir. Zombilerin kendi bilinçleri ya da istekleri olmadığı için bokor ya da mambo’nun kontrolü altındadırlar. Zombi aynı zamanda voodoo yılan tanrısı Niger-Congo’nun adıdır. Kongo dilinde kullanılan ve tanrı anlamına gelen "nzambi" sözcüğüne benzemektedir.
55=dogdugum sehrin plaka kodu samsun
nickim benim için ve dünya da büyük bir kitle için gelmiş geçmiş en iyi rapper kabul edilen tupac amaru shakur dan geliyor. şarkılarını sevmek için rapçi olmak gerekmiyor. kendisine ve şarkılarına hayranım. hayatının araştırılması gerektiğini düşünüyorum, bir çok konuda size ilham kaynağı olabilir bu arada kendisi naturel bir vg ciydi 1971-1996 yılları arasında yaşadı...
gfb-> gençfenerbahçeli
zorba-> Küçükken cok yaramazdım. Yaşlı bi komsumuz vardı. Mahalledeki cocuklara satasıp dövüyorum diye bana hep zorba derdi. Oradan kaldı buda
Benim nickim Şu an Dünyanın en iyi boksörleri olan abi kardeşin soyadı.Wladimir Klitschko ve Vitali Klitschko.Bana benzedikleri için ve tekniğimiz aynı olduğu için hayranım ona örnek alıyorum.