Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bosphorus ;

İstanbul boğazı anlamında kullanılıyor ....

diego

diego:ispanyolca bir isim kökeni ibraniceye dayanıyormuş orası beni ilgilendirmiyor :D orta ve güney amerikaya karşı ilgim olduğu için bu nicki seçtim çok hoşuma giden bir latin ismidir.
anlamı ne yazık ki o kadar araştırmama rağmen yok,bi yerde fikir üreten diye gördüm,bu olsun bari. 7 de uğurlu rakamım
diego:fikir üreten:D(bilen varsa yardımcı olsun):D

MaximusDeniz
Maximus Eski Yunanda Makat Kası Anlamına geliyor (G*t) kasıda Diebiliriz :) aynı zamanda çalıştığım Salonun ismidir. Deniz ise kendi ismim :):)

Vin Diesel ve diesel kıyafetleri ek olarak eski amerikan dieselleri bir çok anlama geliyor nereye çekerseniz oraya.

selam,

Azil: görevden alınmış, kovulmuş
Osmanlıca Islah edilmesi mümkün olmayan. Muannid, inatçı.
bir anlamına daha rastladım.
"Azil, cinsi münabeset esnasında erkeğin meniyi kadının cinsel organının dışına dökmesine denir" miş.

Yasak elma diye bir grup vardı...oradan esinlemiştim...
mzk : müzik fakat keşke bu siteye azil_fit olarak ...
veya yabancı kelime olmasın..."azil_zinde" olarak girseydim...

Son düzenleme:
wolf= kurt demek en sevdiğim hayvan 13 ise uğursuz sayı (tabiki batıl inanç)

Wish -arzu master- efendi, Bir Nightwish şarkısı tam gazzz, bir de film serisi wishmaster isimli cinimsi yaratık şişedeki cin gibi size dileğinizi sorar, yerine getirir ama çok ters bir şekilde. örnek şeyim bacağımdan uzun olsun dersin, bacağını kökten keser :D

aLucaRd: Dracula'nın tersi Kont Dracula'nın soyundan gelen vampir avcısı bi vampirin dizisiydi.(hellsing)

sonuna gelen 'o' ise brezilya milli takımına duyduğum sempatiden geliyor.

Back
Yukarı