Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Edward Norton'un başrolünü oynadığı ırkçılığı objektif olarak anlatan muhteşem bir film..

7 yaşındam beri YaMTo yu kullanırım. Yaşadığım yerde herkezin bir lakabı vardır, bende kemdime sürekli lakap düşünürdüm bulamazdım en sonunda aklıma bişey geldi.
Dedem bana sürekli yaman torun derdi, hale diyor. Bende YAMan TOrun kelimelerinin başını aldım YAMTO oldu ve lakabımı bulmuştum. Yaş 20, ismim Yavuz, 13 yıldır arkadaşlarım ve çevrem bana Yamto Yavuz derler...

Benim ki de ilkokul 7 ye giderken bir oyun sitesinde account alırken dwarf yerine draft yazmam la başladı. O zamandan beri bu nicki kullanıyorum:) Sözlük anlamı ise çok çeşitli ve alakasız. Tasarı, tasarlamak, yudum, fıçıdan bira içme gibi çok alakasız anlamlar içeriyor:)

Rambo: İnanılmaz başarılara imza atmış korkusuz savaşçı/dövüşçü

Rambo isminin kökeni türü yavaş yavaş yok olan tükenen çok lezzetli bir elma olduğu söyleniyor.

16:Bursa plakası :D

Rambo16

Berk bizim izmirde görev yapmış bi hoca vardı İzmirin bi yerindeki insanlar çok huysuzmuş ve biz 35 değil 35buçuğuz derlermiş İzmirli olduğunu okuyunca sorayım dedim :D

İzmirin iki güzide takımlarından biri Göztepe diğeri Karşıyaka dır. Yıllardır aralarına rekabet olduğundan Göztepeliler tam35 derler kendilerine Karşıyakalılarda 35.5 ne yazıkki bu iki İzmir takımının taraftarları birbirlerini hiç sevmezler, anlamsız bir düşmanlık beslerler birbirlerine. Rekabet güzel birşey fakat hiç tanımadığınız bir insanı sadece karşı takımdan olduğu için öldürmeyi düşünürseniz. Orada sorun çok büyük demektir.

İzmirin iki güzide takımlarından biri Göztepe diğeri Karşıyaka dır. Yıllardır aralarına rekabet olduğundan Göztepeliler tam35 derler kendilerine Karşıyakalılarda 35.5 ne yazıkki bu iki İzmir takımının taraftarları birbirlerini hiç sevmezler, anlamsız bir düşmanlık beslerler birbirlerine. Rekabet güzel birşey fakat hiç tanımadığınız bir insanı sadece karşı takımdan olduğu için öldürmeyi düşünürseniz. Orada sorun çok büyük demektir.

Bu bizim genlerimizde var hala çözemedim ama sürekli düşman arar onu ezmek isteriz.

5-10 yaş üst sokak düşman
10-13yaş filanca parktakiler düşmaz
13-15-16 şu mahalle düşman
16+ şu takım bizim takıma düşman
:D:D:D

İngilizce yay burcu demek ;)

Anlamı içinde saklı
BB yaşamaktır
BB aslında sensin
BB içindeki hayvandır
BB içindeki filozoftur
BB sana var olmanın kıymetini hatırlatır
BB sana şükretmeyi öğretir
BB sana dik durmayı öğretir
BB kendini sana anlatır
BB sınırları aşmaktır
BB nedenleri sorgulamanı sağlar
BB artık kimsenin senin kadar değerli olmadığını öğretir çabuk kırılmassın
BB ruhu güzelleştirir
BB kafayı güzelleştirir
BB estetik kazandırır
BB nefes almaktır
BB yemek yemektir
BB dinlenmektir
BB aşktır
BB mücadeledir
BB öfkedir
BB hayvanlıktır
BB saf insanlıktır
BB onurdur
BB ağırlıktır
BB şıklıktır
BB kana kana su içmeye benzer
BB şiir yazmaya benzer
BB korkak işi değildir
BB kişilik kazandırır
BB tek başına bir azimdir
BByaşamaktır Teşekkürler

escalade hepınızınde tahmın ettıgı gıbı cadıllac marka arabanın en vahsı en cazıbelı suv modelı:))

Back
Yukarı