Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DarkEros;

Dark=karanlık

Eros=Prezervatif markası,Eskiden giydiğim donumun markası,(Tanrıların En Güzeli AşK Tanrısı)

Benimki asilkan_25 Anlamı = DadaŞ_erzurum ;))

ben eski knight online playerlarındanım 5 sene bu oyuna bağımlı kaldıktan bırakmak nasip oldu bırakalı seneler oldu tabi bende oyundaki nickimi buraya yazdım..

sen edanadaki orjinal hun musun yoksa çakmamı :D

benim nick tüm forumlarda kullandığım için böyle almıştım anlam olarak

kurtlar vadisinin ilk bölümlerinde Pala karakteri çok karizma gelirdi 03 de Afyonu-mun plakası

Hercai - kardelen hikayesini bilmiyen yoktur heralde anlatmama gerek yok.
Hayırsız kişi anlamında Hayırsız Sevgilide denilebilir sarkısıda vardır hatta (:

Deportivo takımının en önemli taraftar grubu olan Riazor-Blues adlı taraftar grubu da bu ‘Türk’lük meselesine en fazla önem veren gruplardan biri olarak dikkati çekiyorlar. Riazor-Blues’ların maçlarda çok sayıda Türk Bayrağı astıkları, kendi aralarında düzenledikleri organizasyonlarında Türk Bayraklarının Deportivo bayraklarının yanında yer aldığını görebiliyoruz. Bu sadece Riazor-Blues için değil Los Turcos adlı bir taraftar grubu var ki Onlar Riazor-Blues’dan bir adım daha da önde bu yolda.

Kendilerine Türk demeyi bir onur olarak gören bu insanların sayısı La Coruna kentinde hiç de azımsanacak ölçüde değil. Tabii olarak bu durumun Türkiye’de olması halinde nasıl tepkiler alacağını düşünüyorum da bizde sanırım o kadar hoşgörülü olunmazdı. Şöyle bir tasavvur edelim Herhangi bir kulübümüzün tribünlerinde kendilerine İspanyol diyen bir taraftar grubu ve İspanyol bayrakları olsa, bunu insanlarımız kolay kolay kabullenmezlerdi herhalde. La Coruna’da yaşananlar bu açıdan da çok anlamlı.

nickinin manası olmayan bi ben varım herhalde:)nicklerde mana ne kadar derin olursa olsun bi süre sonra banal gelmeye başlıyo bende o yüzden insanlar sürekli merak edip akıllarında bi soru işareti kalsın diye böyle uydurma bişe koydum gerçi artık pek bi manası da kalmadı hepiniz öğrendiniz mantıksız olduğunu:D

Ank = Ankara Üniversitesi :D

Tıp = Tıp Fakültesi

92 = Doğum yılı :)

Herkesin çok ilginç nickleri varmış gerçektende, bunların herbiri insanların ne kadarda değişik hayal gücüne sahip olduğunu örneklemek açısından ilginç :) çok felsefi konuştum ama öle :))

Benim nick'im herhalde bu spor'a en uygun isimlerden birisi extreme zorlu, uç noktalarda olan, aşırılık anlamlarına geliyor yani extreme_sports aşırı sporlar da denebilir..

İsveçli progressive death metal grubu olan Opeth'in isveçlilerle okunuş hali OPEH :)

Peygamber Efendimiz'in devesinin ve benim de motorumun adı :)

Back
Yukarı