hangi Kung Fu diye sormak isterim evvela!
hangi dal?
hocası kim?
hangi dalı yapıyorsun İzmir'de?kung-fu ben yapıyorum 2yıldır 1.yılı ole bole gecti gercekten zor bir dal jimnastik gerekli denge zıplama gerekli konsantre ve güc ceviklik bunlar olması lazım sertlik birde bunlar olmadımı kung-fuyu basaramasın sana tavsiyem wing-chun ve shaolin uzerine arastırma yap biraz
+1shaolin neden dövüş sanatlarının babası olsun ki?!...
bu bilgileri kim veriyor ?!...))
gercek bir kung-fu sergilenmek söz konusuysa disiplin ön plandadır masterler kung-fu icin kendilerini bu spora adamıslardır tabiki wing-chunda jimnastik filan yok öyle ama shaolinde vardır shaolinde dövüş sanatlarının babasıdır bence
şu sourları cevaplasaydın, konu bir yerlere gitmezdi!hangi Kung Fu diye sormak isterim evvela!
hangi dal?
hocası kim?
Yaşım 15 boksa gidiyordum ama bıraktım bazı sebeplerden dolayı. Şu anda vücut geliştirme yapıyorum birde Kung Fu istiyorum. Beni bu konuda bilgilendiricek var mı ? Nasıl bir spordur , ne düzeyde geliştirilir ?
bence ringte filan pert edemezler kung-fuda karısık dovus sanatları bir kere ve suankiler agırlık calısması yapıyor suanki kung-fucular zannedmem onların kolay kolay devrilcegini adamlar savasta kullanmıs bu dovus sporunu