Kurt adam The Wolfman .....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okaaan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

okaaan

Yeni Üye
Kurt-Adam-1266251544.jpg
Kurt Adam...

Konusu:
Annesini kaybeden Lawrence, herşeyi unutmak için kasabasını terk eder, uzun yıllar ortalıkta görünmez. Ancak kardeşinin nişanlısı Gwen’in, kaybolan kardeşini bulmak için yardım isteyince geri döner. Kasabaya ulaştığında bir kana susamışın kasaba halkını tek tek öldürdüğünü, olayı araştırmak için bir müfettişinin kasabaya geldiğini öğrenir.

Oyuncuları:
Anthony Hopkins
Hugo Weaving
Benicio Del Toro
Emily Blunt
Geraldine Chaplin

Resimler:

Film şu anda gösterimde Anthony Hopkins var bu bile filmi izlemek için yeterli sebep bol sinemalı günler.....thums:

Anthony-Hopkins.jpg

Adı Soyadı: Anthony Hopkins
Ülke: ingiltere
Doğum Tarihi:31-12-1937
Mesleği: oyuncu

Sir ünvanına sahip olan Hollywood'un büyük oyuncularından Anthony Hopkins, 31 Aralık 1937'de Güney Galler’de dünyaya geldi. Tam adı Phillip Anthony Hopkins olan oyuncu, Muriel ve fırıncı Richard Hopkins’in tek çocuğuydu. Cowbridge Grammar School’da eğitim gören Hopkins, 17 yaşındayken bir WMCA amatör tiyatro yapımını gördü ve doğru yerde olduğunu hemen anladı.

Saymakla bitmeyecek kadar ödülü var...

En son oynadığı film haziran 2011 de gösterime girecek olan THOR.. Şimdisen merak etmeye balşadım kimbilir ne efektleri olur bekleyip göreceğiz...
Thor

Thor-1265738096.jpg

Sırf Anthony Hopkins için gittim. Gittiğime değdi mi pek değil. Aman Allah'ım bir film değil gidilebilir ama beklentiyi yüksek tutmamak gerek bence.

gitmenizi kesinlikle tavsiye etmem tek kelime ile berbat bi filmdi hayal kırıklığına uğradım filmin sonunda bu kadroya yazık olmuş.

Back
Yukarı