LÜTFEN ACİL YARDIM KİLO ALMAK

phlmox

Üye
Ben 16 yaşındayım boyum 1.84 yaklaşık.Fakat kilom 52 ve gerçekten çok rahatsız edici bir durum bu.Herkes bana gençsin diye büyüyünce kilo alırsın diyor ama ben inanmıyorum buna şahsen.Annemleri ikna ettim zararlı diye ağırlık yaptırmıyorlardı.Yarın spor salonuna da başlayacağım.Fakat beslenmem nasıl olmalı metabolizma doktoruna gitmiştik doktor temiz diyerek nutricia fortini multi fibre çikolatalı içecek yazdı.306 kl 6,6 protein.Bundan günde 3 tane içecekmişim.Kilo almam için nasıl bir beslenme yapmam lazım acil yardım lütfen.

Öncelikle Merhaba Bende Kilo Problemi Yaşayan Birisiyim Hala Ama Eskisi Kadar değil İnsan beslenmeyi adam gibi oturtunca alıyor kilo Bu arada Beslenmeyle Alakalı Bölümdede baya Var Kilo almayla alakalı tavsiyeler Oraya Bakabilirsin
1. bol protein bol karb almaya çalış bunuda Sana Yeşil mercimek sağlar Ama Hayvansal Almaya dikkat et Tavuk Ye mesela 200 gr Bimde Yarım kilo 8 tl ızgara Yanınada pirinç Al Hergün 200 gr ye pirinçle Makarnada olabilir. Cidden Kilo Alırsın Kuruyemiş Fln tüket Bimde Fıstık Fındıklardan al 2 tl miydi neydi canın istediğinde at ağzına bol protein bol karb barındırıyor içinde Bu Konuda Uzman arkadaşlar Var Onlara danışabilirsin ben Sadece bende baya işe yarayan ve sendede yarıyacak olan şeylerden bahsettim umarım Kilo alırsın :))

Zeytinyağı, hem sağlıklı hem yüksek kalori, protein shake gibi içecekler yapıyorsan içine karıştırabilirsin bir kaşık günde 4 kere yapsan kolay yoldan 500 kaloriye yakın kalori yapar

Bir de şunu sormak istiyorum benim kolumun dirsekten aşağısı normal fakat bileklerim çok ince herkes kemikle alakalı diyor ama bileğimde et yok yapışmış resmen ben kilo aldıkça bilek kalınlaşır mı bunu merak ediyordum

Bir de şunu sormak istiyorum benim kolumun dirsekten aşağısı normal fakat bileklerim çok ince herkes kemikle alakalı diyor ama bileğimde et yok yapışmış resmen ben kilo aldıkça bilek kalınlaşır mı bunu merak ediyordum
Kardeşim orası genetik artık zannetmiyorum kalınlaşacağını, ama sen bilek çalışmayı bırakma belli mi olur

kardeş netten araştır komplex karbanhidratlı besinler tüket Kahvaltıda yulaf yemeklerde pilav vs gibi. , kaliteli yağlar ( kuruyemişler ) göm , sabah öğle akşam gerekirse 1-2 tane ara öğün yap kuruyemiş ilen , 5-6 aya temiz.

Son düzenleme:
günlük alman gereken kaloriyi öğren daha sonra telefonuna fatsecret gibi kalori hesaplama programı indirip kaç kalori aldığını takip etmelisin.Başka türlü kilo alınmıyor :)

Ben program olmadan rahat hissedemiyorum şunu mutlaka ye dediğiniz besinler var mı ya da şu kalori shakeleri kullanabilir miyim ?

Öncelikle çok düzenli beslenmelisin ve ara öğünlerini atlamamalısın çünkü gerçekten boyuna göre kilon çok az düzenli ve zor antremanlar geçirmelisin. İlk 3 veya 4 ay artık beslenmeni düzene soktuktan sonra gainer ve creatine alıp güzel bir ilerleme kaydedebilirsin.

Merhaba bir güncelleme yapmak istedim şuan 55 kiloyum spora başladım 4.günüm bitti bugün göğüs kol omuz olmak üzere hergün sırayla onu yapıyorum.Fakat ben yağ olarak mı kilo
alacağım kas mı ? Herkes azcık da olsa fark ediliyor diyor da ben bir şey fark etmiyorum.Yağ olarak alsam sadece göbek mi şişer yardımcı olursanız sevinirim

Back
Yukarı