22 yaşında bir bayım. 3 hafta önce kadar spora başladım ve vucudumun yağ oranı çok fazla, görüntü olarak yağlı olsam da kalıplı bir görüntüm olmadığı için spora başladım ve artık bırakmayı gram düşünmüyorum. hiç bir zaman gayem kilo vermek olmadı hatta aldım da spora başladıktan sonra biraz da görüntü olarak göbek tarafından yağ kaybı yaşadığımı düşünüyorum. spora başladığımda 74 kiloydum şuan 75-76 civarındayım.
ve ben yağ oranımı azaltmak istiyorum yağ oranımı azaltırken kilomu koruyabilir miyim, yapabilirsem nasıl yaparım ?
adaptasyondayken haftanın 6 günü salona gidiyordum. adaptasyonu bitiricem bir hafta sonra haftanın 5 gününe düşürücem.
notlar: takviye kullanıyorum(whey protein,kreatin yeni başladım.) 22 yaşındayım 1.70 76 kiloyum ve yağ oranımı yüzde 25 gibi tahmin ediyorum.
ve ben yağ oranımı azaltmak istiyorum yağ oranımı azaltırken kilomu koruyabilir miyim, yapabilirsem nasıl yaparım ?
adaptasyondayken haftanın 6 günü salona gidiyordum. adaptasyonu bitiricem bir hafta sonra haftanın 5 gününe düşürücem.
notlar: takviye kullanıyorum(whey protein,kreatin yeni başladım.) 22 yaşındayım 1.70 76 kiloyum ve yağ oranımı yüzde 25 gibi tahmin ediyorum.