Merhaba arkadaşlar! foruma baktım ama benim istediğim cevabı alacağım biçimden birşeyler bulamadım. onun için benim prgram hakkına yorum istiyorum.
ben body'e baslayalı 4 ay felan oluyor. haftada 3 gün pazartesi,çarşamba,cuma çalışıp ctesi ve pazarları 2 gün dinlenme yapıyorum.
ama bu zamana kadar salonda hep bütün bölgeleri çalıştırdım yani antremana baslarken;
KANAT İÇİN: 4*8 barfiks
GÖĞÜS İÇİN: 4*8 bench press
4*8 incline benchpress
3*8 dumbel fly
KARIN İÇİN: 10*4 mekik (yatay sehba denilen yerde)
10*4 Makinada eğilerek karna kıvrılan hareketten
BİCEPS İÇİN: HAMMER CURL 8*3
TRİCEPS İÇİN: Triceps Pushdowns With V-Bar Attachment
bunları yapıyordum ve bitiyourdum. anlıyacağınız.vücudumda pek performans alamdım. burda benim sorunum! 'çalışmak güzeldir, ama ne çalışıcağını bilmeyip çalışmak,boşlukta olmak gibi' içimden böyle demek geldi. bilmem anladınızmı??
salonda bi eleman söz geçmişti ben böyle yapıyorum diyince. bi performans alamassın. her gün farklı bölge çalıştır dedi.
yani bi gün karın ve küçük kaslar
diğer gün göğüs ve küçük kaslar
diğer gün kanat ve küçük kaslar..
anlamadıgım nokta ozaman haftada 1 kere karın yapmış olucam. bu nekadar sıklaştırabilirki mantıksız değilmi? haftada 1 gün karın?
ben söyle düsündüm
1.gün göğüs,karın,triceps
2. gün kanat,göğüs,karın,biceps
olurmu yani? nasıl ne yapıcam lütfen yardım edin
ben body'e baslayalı 4 ay felan oluyor. haftada 3 gün pazartesi,çarşamba,cuma çalışıp ctesi ve pazarları 2 gün dinlenme yapıyorum.
ama bu zamana kadar salonda hep bütün bölgeleri çalıştırdım yani antremana baslarken;
KANAT İÇİN: 4*8 barfiks
GÖĞÜS İÇİN: 4*8 bench press
4*8 incline benchpress
3*8 dumbel fly
KARIN İÇİN: 10*4 mekik (yatay sehba denilen yerde)
10*4 Makinada eğilerek karna kıvrılan hareketten
BİCEPS İÇİN: HAMMER CURL 8*3
TRİCEPS İÇİN: Triceps Pushdowns With V-Bar Attachment
bunları yapıyordum ve bitiyourdum. anlıyacağınız.vücudumda pek performans alamdım. burda benim sorunum! 'çalışmak güzeldir, ama ne çalışıcağını bilmeyip çalışmak,boşlukta olmak gibi' içimden böyle demek geldi. bilmem anladınızmı??
salonda bi eleman söz geçmişti ben böyle yapıyorum diyince. bi performans alamassın. her gün farklı bölge çalıştır dedi.
yani bi gün karın ve küçük kaslar
diğer gün göğüs ve küçük kaslar
diğer gün kanat ve küçük kaslar..
anlamadıgım nokta ozaman haftada 1 kere karın yapmış olucam. bu nekadar sıklaştırabilirki mantıksız değilmi? haftada 1 gün karın?
ben söyle düsündüm
1.gün göğüs,karın,triceps
2. gün kanat,göğüs,karın,biceps
olurmu yani? nasıl ne yapıcam lütfen yardım edin