arklar yaklaşık 1.5senedir bb yapıyorum fkt salonda anlayan biri olmadıgı için okuduklarıma ve duyduklarıma gore prog lar yapıp çalısıyorum.ilk yaptıgım zmnki gelişmeyi şimdi goremiyorum.göüslerim gercektn cok iyi gelişti fakat kol neredeyse hiç gelişmedi buda benım morlimi cok bozuyor hatta bırakma aşamasındayım bile diyebilirim oyuzden sizlerin önerileriyle tekrrdan yapmak istiyorum.suan butun yaptıım programları sildim ve tekrr yenidn iyi bir program yapmak istiyorum.sitenin heryerini okudum fkt herkesdn farkı seyler duyuyorum oyunden bi karara varamadım.bana prog yapmamda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiki yeni yaptıgım prog şöyle
3 gun gidiyorum 1 ara 2haftada birde 2gun ara veriyorum bu prog yoğunluğu fazlamı yoksa iyimidir?
1.Gün(kol-önkol-kanat)
---------------------------
kanat ve önkol hareketlerini yazmadan biceps gececeğim
Z barla barbell curl
hammer curl
eğik benc e oturarak iki yanda dumbbel
Preacher Curls
2.Gün(göğüs-boyun)
------------------------
Incline Dumbbell Bench Press
Dumbbell Bench Press
Butterfly
Dumbbell Pullover
boyun harkleri
3.gün(omuz-Triceps)
-------------------------
DUMBBELL PRESS
Lateral Raises
Military Press
Lying Triceps Extensions
Triceps Pushdowns
Dips
Mesela bicepsi eskiden 3hareket 4 set çalısırdım fkt sıkılıyordum şimdi ise 4 hareket 3 set yapıyorum buda bana yeterli gelmiyor bicepslerimin çalışmadıgımı hissediyorum.bana hangisini yapacağım konusunda ve butun hareketler ve setler konusunda kaçardan yapacağımda yardımcı olursanız sevinirim veya değiştirmem gereken herektler konusunda.Şimdiden herkese cok tesekkur ederim
3 gun gidiyorum 1 ara 2haftada birde 2gun ara veriyorum bu prog yoğunluğu fazlamı yoksa iyimidir?
1.Gün(kol-önkol-kanat)
---------------------------
kanat ve önkol hareketlerini yazmadan biceps gececeğim
Z barla barbell curl
hammer curl
eğik benc e oturarak iki yanda dumbbel
Preacher Curls
2.Gün(göğüs-boyun)
------------------------
Incline Dumbbell Bench Press
Dumbbell Bench Press
Butterfly
Dumbbell Pullover
boyun harkleri
3.gün(omuz-Triceps)
-------------------------
DUMBBELL PRESS
Lateral Raises
Military Press
Lying Triceps Extensions
Triceps Pushdowns
Dips
Mesela bicepsi eskiden 3hareket 4 set çalısırdım fkt sıkılıyordum şimdi ise 4 hareket 3 set yapıyorum buda bana yeterli gelmiyor bicepslerimin çalışmadıgımı hissediyorum.bana hangisini yapacağım konusunda ve butun hareketler ve setler konusunda kaçardan yapacağımda yardımcı olursanız sevinirim veya değiştirmem gereken herektler konusunda.Şimdiden herkese cok tesekkur ederim