Lütfen yardım edin çok kötüyüm ölmek istiyorum desteğinize ihtiyacım var

Öncelikle herkese merhaba ben henüz yirmili yaşlarda bir gencim. Bundan 2 yıl önce spora başladım ve bayaa geliştirdim kendimi. Vücudumdaki tüyler pek fazla olmasa da spor için epilasyona gitmek istedim ve bilgisiz olduğum için vücudumun her yerine yaptırdım.Aradan 1 yıl geçti ve vücudumun her yeri tüylerle kaplı oldu ince tüylerim bile upuzun oldu . Kulağımın altında bile tüyler çıktı. Dışarı çıkamıyorum psikolojim çok bozuldu normalde böyle bir insan değildim. Lazer epilasyon yapan var mı tüylerin artması normal bir olay mı lütfen yardım edin çok kötüyüm

Hormonal denge bozuklugu olabilir stress den olabilir bazi doktorlar erken yasta sporun da etkili olabilecegini söylüyor hormanal degisim ve tuylenmede. endokrolog ile gorusmen iyi olur endokrnoloji bakar diye tahmin ediyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle herkese merhaba ben henüz yirmili yaşlarda bir gencim. Bundan 2 yıl önce spora başladım ve bayaa geliştirdim kendimi. Vücudumdaki tüyler pek fazla olmasa da spor için epilasyona gitmek istedim ve bilgisiz olduğum için vücudumun her yerine yaptırdım.Aradan 1 yıl geçti ve vücudumun her yeri tüylerle kaplı oldu ince tüylerim bile upuzun oldu . Kulağımın altında bile tüyler çıktı. Dışarı çıkamıyorum psikolojim çok bozuldu normalde böyle bir insan değildim. Lazer epilasyon yapan var mı tüylerin artması normal bir olay mı lütfen yardım edin çok kötüyüm
Korkma buz lazer diye bir sistem var onu araştır. Tamamen kurtulursun

epilasyonu kaç seans yaptırdınız acaba. lazer epilasyon sürdürülmesi gereken bir operasyondur bir kez gidip bir daha uğramazsanız (hele ki vücudun tamamı için) ince ve uzun tüyler oluşur. Kaşlarım için bile 2,5-3 senedir nerden baksanız 20 kez gittim. yeni yeni bitiyor tamamen.

Dostum boluda bu iş üzerine güzellik salonumuz var gelme Şansın varsa gel hallederiz indirimde yaparız bütün calisanlarimizin uzmanlık belgesi var. Whatsapp 0543 277 72 39

Back
Yukarı