l 145'den 128'e Hedef 100 Kilonun Altı l

Efrahim

Üye
Merhaba Arkadaşlar. İstek Üzerine Bütün Günlüklerimi Tek Bir Çatı Altında Toplamaya Karar Verdim. Böylece Sizin De Takip Etmesi ve Tek Bir Sayfadan İncelemesi Daha Kolay Olacaktır. Bilgilerime Gelince

Kullandığım Supplementler:
- Hardline Carnifit
- Animal Cuts

Beslenme Şeklim:
- Ketojenik Diyet Uyguluyorum.
- Her Gün Ortalama 2 Gram Vitamin C Alıyorum
- Günde Bazen 2 Bazen 3 Öğün Yemek Yiyorum.
Diyet Programım Ortalama Şu Şekilde:

http://img193.imageshack.us/img193/7236/yenibitelemresmitx.png

Yaptığım Antrenman:
- P.Tesi: H.I.I.T. Kardiyo
- Salı: Sabah vg (60 dk) (ısınma ve soğumayla birlikte 1,5 saat)
- Çarşamba: Akşam vg (60 dk) (ısınma ve soğumayla birlikte 1,5 saat)
- Perşembe: H.I.I.T. Kardiyo
- Cuma: Sabah vg (60 dk) (ısınma ve soğumayla birlikte 1,5 saat)
- Cumartesi: Akşam vg (60 dk) (ısınma ve soğumayla birlikte 1,5 saat)
- Pazar: Sabah Aktif Dinlenme (Sauna-Buhar Odası-Yüzme :) ), Akşam H.I.I.T. Kardiyo

- Spora Başlayalı 2 Ay Oldu.
- VG Olarak Flexor Hocamızın Verdiği (https://www.bodyforumtr.com/vbforum/spor-salonlar-1-ve-2-t25726.html?t=25726&highlight=sabit+duvara) Programın 2. Sini Uyguluyorum.
- Kardio Olarak (http://www.bodyrock.tv).

Vücut Ölçüleri:
...........................Şubat..........Mart..........Nisan..
- Boyun:................45 cm --> 44 cm --> 44 cm
- Kol:.....................45 cm --> 45 cm --> 45 cm
- Forearm(ön kol):.35 cm --> 35 cm --> 34.5 cm
- Göğüs:................122 cm --> 120 cm --> 117 cm
- Omuz:.................145 cm --> 141 cm --> 138 cm
- Bel:.....................120 cm --> 113,5 cm --> 109 cm
- Kalça:..................128 cm --> 124 cm --> 120 cm
- Bacak:.................69 cm --> 66 cm --> 65 cm
- Baldır:.................50 cm --> 49 cm --> 48 cm
- Ayak Bileği:.........30 cm --> 29.3 cm --> 28 cm
- El bileği:..............20 cm --> 20 cm -->19.5 cm

- Ölçümler Soğuk Yapılmıştır.
- Kollarımdan Ölçü Kaybetmemek Beni Şaşırtıyor. Halbuki Artık Daha İnce Görünüyorlar
- Kollarımın, Bacaklarımın Ve Bileklerimin Ölçüleri Hemen Hemen Birbirine Yakın. Arada 0.3 cm Oynuyor En Fazla Fark Olarak. Ben Ölçümlerimi Alırken Hep Küçük Olanları Yazdım. (0.8 Gelen Ölçülerim Var Ancak Onları 1 E Tamamladım)
- Ölçüleri Her Ayın 15 İnde Alıyorum.

Boy Kilo ve Yağ Oranı:
- Boy:.....................192 cm --> 192 cm --> 192 cm
- Kilo:.....................145 kg --> 132 kg --> 128 kg
- Yağ Oranı:............%25 --> %21 --> %19

Eksik Kalan Birşey Olduysa Lütfen Uyarın. Görüş,Öneri Ve Desteklerinizi Bekliyorum.

Son düzenleme:
Teşekkürler shaq :) Senin Nasıl Gidiyor Kilo Verme :) Ne Alemdesin?

sınavlardı, ödevlerdi falan uyku ve yemek düzeni iyice birbirine girdi. Ondan programıma uyamadım. Kilo 105-106 sabit gidip geliyor. Pazartesiden itibaren yeni programla devam thums:

Guzel gidiyorsun kanka istedigin kiloya dusceginden eminim devam :) foto yok sadece degisimi goremiyoruz ama bakalım 1 ay sonra goruscez :)

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kilo ve yağ oranın orantısız gibi geldi bana 145 kg bir insanın % 25 yağ oranı olması şaşırtıcı....

diyetinde ve sporunda başarılar inşallah istediğin ölçülere gelirsin kolay gelsin :)

kilo ve yağ oranın orantısız gibi geldi bana 145 kg bir insanın % 25 yağ oranı olması şaşırtıcı....

diyetinde ve sporunda başarılar inşallah istediğin ölçülere gelirsin kolay gelsin :)

Teşekkürler Ferhat_V. İmzamdan Bazı Resimlerime Tıklarsan Görebilirsin Ne Kadar Yağlı Ne Kadar Yağsız Olduğumu.

@m3hm3t3 Saol Kanka Görünce Şok Olabilirsin :P O Kadar Değil Ama Verdim Yine :D

Genelde sırtüstü uzanarak yaptığım egzersizlerde (dinlenme süresisi az tuttuğum zamanlar) bendede kulak tıkanma problemi oluyor.

En fazla 10 en az 8 saat uyku ile esneme problemini aşacağını düşünüyorum (:

Ayrıca vücud ölçülerine göre diyetin gerçekten başarılı olduğunu söyleyebilirim böyle devam et iyi gidiyorsun.

Genelde sırtüstü uzanarak yaptığım egzersizlerde (dinlenme süresisi az tuttuğum zamanlar) bendede kulak tıkanma problemi oluyor.

En fazla 10 en az 8 saat uyku ile esneme problemini aşacağını düşünüyorum (:

Ayrıca vücud ölçülerine göre diyetin gerçekten başarılı olduğunu söyleyebilirim böyle devam et iyi gidiyorsun.

Gerçekten De Dinlenmeyi Biraz Uzattım Kulak Tıkanmam Geçti :) Teşekkür Ederim Tekrardan :)

ultimate kanka

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Tamam Kardeşim Bi Bakayım :) Fiyat Performans Yapalım Bi :))

Değerli Üyemiz;

takipçinim arkadaşım, kilo veren arkadaşlar bana ilham veriyor :)

Değerli Üyemiz;

Back
Yukarı