L Carnitin + Bcaa + Protein Tozu ?

Üstadlarim merhaba , is hayati dolayisiyla aksam 19.00 gibi l carnitin icip 19.30 da spora basliyorum. Antreman sirasinda bcaa iciyorum ve antreman sonrasinda protein tozu iciyorum.
Soru 1 : Bu 3 maddenin art arda kullanilmasi bir sorun teşkil eder mi?
Soru 2 : Bcaa kullanim dozu olarak 12 gr urunu 600 ml su ile tuketin yaziyor.Ancak ben yanima 1 lt su alip spora gidiyorum ve bcaa icin ekstra bir sise goturmek istemiyorum. Belirtilen dozu 1 lt su icine karistirip yani bir nevi seyrelterek icmem sorun olur mu? bence olmaz ama genede size sormak istedim.
Saygilarimla , simdiden tesekkur ederim.Saglikli kalin.

Üstadlarim merhaba , is hayati dolayisiyla aksam 19.00 gibi l carnitin icip 19.30 da spora basliyorum. Antreman sirasinda bcaa iciyorum ve antreman sonrasinda protein tozu iciyorum.
Soru 1 : Bu 3 maddenin art arda kullanilmasi bir sorun teşkil eder mi?
Soru 2 : Bcaa kullanim dozu olarak 12 gr urunu 600 ml su ile tuketin yaziyor.Ancak ben yanima 1 lt su alip spora gidiyorum ve bcaa icin ekstra bir sise goturmek istemiyorum. Belirtilen dozu 1 lt su icine karistirip yani bir nevi seyrelterek icmem sorun olur mu? bence olmaz ama genede size sormak istedim.
Saygilarimla , simdiden tesekkur ederim.Saglikli kalin.
Üçünü beraber kullanabilirsin kullanım zamanların doğru ama l carnitin bence gereksiz onun yerine türk kahvesi iç git daha iyi olur .1 lt suylada karıştırarak bcaayi sıkıntı olmaz su gibi antreman esnasinda tuketebilirsin.

Back
Yukarı