L-Carnitine-CLA-Whey kombine edilebilir mi?

Selamlar 2.5 aydır fitnessa gidiyorum sadece kondisyon ve haftada 4 gün 50 dk kardiyo+L-Carnitine+CLA+Termojenik yağ yakıcı ile 124 kilodan 110 a düştüm (boy 175) giden kilo hep bacaktan gitti ama üst vücutta hiçbir değişiklik yok şimdi ağırlık antremanına başladım ve hazır duran bir whey var acaba başlıktaki gibi bi kombine yapmanın yararı ve zararı ne? Ya da ağırlık için çok mu erken kilo olarak? Yağ yakımı ve kilo verme olarak yerimde saymaya ve kilo aldığımdan ağırlık çalışmaya başladım :) (yağ oranı %24)

Son düzenleme:
Kardeşim Supplement kullanmak için daha erken me yaptın 2.5 ay başlamışsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Supplement kullanmanın bir seviyesi yoktur.Ek gıda takviyeleridir.Eğer günlük protein ihtiyacınızı karşılayamıyorsanız whey kullanabilirsiniz.Genelde termojenik ile l-cartnitin aynı anda kullanılmaz.Zaten çoğu termojenik ürün l-carnitin içeriyor.Ben termojenik-CLA-whey kullanmanızı öneririm.Termojenik bittikten sonra l-karnitin ile devam edin.Ancak supplemente çok takılmayın,özellikle zayıflama döneminde en önemli şey beslenme.Diyetiniz düzgün olsun zaten istediğiniz sonucu alırsınız supplementler %10dur.Erkeklerde genel olarak yağ yakımını boyundan ve topuktan başlayan bir sıkışma işlemi gibi düşünebilirsiniz. Devam ettikçe omuz,göğüsler ve bacaklardan yağların gittiğini gözlersiniz,ilerledikçe yani karın bölgesine sıkıştıkça yağ yakımı zorlaşır.Onun için o simitler hep dert olur.Kadınlarda ise genelde farklıdır,kadınlarda basenlerindeki yağların bir türlü gitmediğinden şikayet eder,genel olarak,kişiden kişiye değişebilir bunlar.
Sakın şöyle bir yanlışa düşmeyin,ben zayıflamaya çalışıyorum kaslarımı çalıştırmıyım.Özellikle kardiyoya yüklendiğiniz için verdiğiniz kilolar çok sağlıklı olmayabilir.Sağlıklı ve kalıcı olan düzenli antrenman yaparak zamanla zayıflamaktır.Vücutta kas-yağ dengesi önemlidir.Kas kütlesi fazla olan ancak 110 kilo bir başkası size göre hızlı yağ yakabilir.Egzersiz,kasları çalıştırmak demek protein sentezi demektir.Bu arttığında daha çok yağ yaktığınızı göreceksiniz.Benim size tavsiyem hatta ricam,biran önce size uygun bir antrenman programı bularak,düzenli ağırlık çalışmaya başlayın.Vücut iki durumda tam yağ yakma modundadır.Biri antrenman sonrası,diğeri ise sabah boş mide.Glikojen depoları azaldığı için vücut kendisi yağ yakma moduna alacaktır.Ağırlık antrenmanınız bittikten sonra 30 dakika incline (yokuş) yürüyüş yapın,seviyeniz el verdikçe %7.5-12-15 eğim.OFF günlerinizde de sabah aç karnına termojenik ya da siyah sade bir kahve için ve low intensity 1 saat yürüyüşe çıkın ve üzerine kahvaltınızı yapın.Kendinizi gerçekten yorgun hissettiğiniz günlerde tamamen OFF verin,diğer offlarda aktif dinlenme (aç karna yürüyüş) yapmaya çalışın.Sonra bana teşekkür edersiniz.İyi sporlar dilerim.

Back
Yukarı