Karnitin kesinlikle faydalıdır.Uzun vadede çok işe yarıyor.Uzun süre kullandım ve memnun kaldım.Kullanmaya devam edin.Çekinmeyin.Ama tavsiyem HardLine hap olarak kullanın.İdmanlardan bir saat önce bir adet idman bittikten hemen sonra bir adet daha alın1haftadır Hardline Nutrition Karnitin Sıvı 1000 ml kullanıyorum(antreman da 30dk önce 2 kapak içiyorum) fakat aldığım yerde 3-4 gün içinde etkisini gösterir demişlerdi.Sizce kullanmaya devam etmelimiyim yoksa bırakıp başka bir ürüne mi başlasam?
Karnitin kesinlikle faydalıdır.Uzun vadede çok işe yarıyor.Uzun süre kullandım ve memnun kaldım.Kullanmaya devam edin.Çekinmeyin.Ama tavsiyem HardLine hap olarak kullanın.İdmanlardan bir saat önce bir adet idman bittikten hemen sonra bir adet daha alın
selam arkadaşlar yazdıklarınızdan çok şey öğrendim teşekkürler.sormak istediğim şey bu carnitiyi doktor reeteye yazabiliyor mu.biri ben ssk ile bedavaya alıyorum yazmış forumda ama nasıl kim yazıyor merak ettim.eğer öyleyse yarın hemen diyetisyene gideyim
eczaneden alınıyor yan komsum hemsıre ogluna recete yazdırıp alıyor ama eczaneden alıcaklarınızın markaları ve dozajları BB ıcın uretılmıs bılındık markalardan cok daha az. ben yarın XPro 1500 likit carnitin alıorum arastırmalarım sonucu en ıyı olanı bu cıktı.daha yararlı olanını bılen varsa tawsıyelere acıgım
teşekkürler.
dün sordum eczanede 10 lira ucuz olması beni de şaşırttı doğrusu ama mg kaçtır bilmiyorum.bi denemek istiyorum olmadı 4 er tane içerim artıkbu xpro yu nerden alıcaksınız ve fiyatı nedir acaba.
VITAL NUTRITION L-Carnitin 500mg marka kullanan varmi acaba? ve bir bayan icin 500mg yeterlimi yoksa spor oncesi 1000mg mi kullanmak lazim ?