L-Carnitine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yicco
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben carnitini alıp 40 dk sonra vucut geliştirme hareketlerine başlıyıp yaklasık 2 saat sonrada karın bolgesi için çeşitli hareketlerde bulunuyorum carnitinin faydası oluyomudur

merhaba kilo vermede ve incelmede bacaklar ve karın özellikle ı carnitinle işe yararmı spora yeni başladım boy 158 kilo 62 teşkür şimdiden

zerre işe yaramaz, deneyin görün. para tuzaklarından uzak durun. "carnitin uzun zincirli yağ hede hödölerini parçalayarak yağ yakımı sağlar" cümlesini bilimsel makale kabul edenlerde , benden bilimsel açıklama beklemesin.

l-carnitine yağ yakıyormu yakmıyormu bilmiyorum ama l-carnitine kullandığım zamanlar cardio antremanlarımda kesinlikle daha enerjik oluyorum bu da daha fazla kalori harcamama sebep oluyor, carnitine kullanan arkadaşlarımda ayni fikirde, 2 kutu 60 tabletlik carnitine kullandığım süre içinde 4 klo verdim bu arada.
ve ayrıca sıvı şeklindki crnitinlerin daha verimli olduğu söyleniyr zaten çoğu carnitine ağızda eriyen tablet yani mideye inmeden sıvıya dnüşmüyormu?

L-carnitin için para tuzagı demişlerdi de inanmamıştım.Dostalar Twinlab carnı-fuel kullandım sonuç hüsran.Bsn arto-phex öneriyorum burdan.Bence artık L-carnitin ve clan devri bitti termojenik yag yakıcı dönemi

1haftadır Hardline Nutrition Karnitin Sıvı 1000 ml kullanıyorum(antreman da 30dk önce 2 kapak içiyorum) fakat aldığım yerde 3-4 gün içinde etkisini gösterir demişlerdi.Sizce kullanmaya devam etmelimiyim yoksa bırakıp başka bir ürüne mi başlasam?

Son düzenleme:
1haftadır Hardline Nutrition Karnitin Sıvı 1000 ml kullanıyorum(antreman da 30dk önce 2 kapak içiyorum) fakat aldığım yerde 3-4 gün içinde etkisini gösterir demişlerdi.Sizce kullanmaya devam etmelimiyim yoksa bırakıp başka bir ürüne mi başlasam?
Karnitin kesinlikle faydalıdır.Uzun vadede çok işe yarıyor.Uzun süre kullandım ve memnun kaldım.Kullanmaya devam edin.Çekinmeyin.Ama tavsiyem HardLine hap olarak kullanın.İdmanlardan bir saat önce bir adet idman bittikten hemen sonra bir adet daha alın

Karnitin kesinlikle faydalıdır.Uzun vadede çok işe yarıyor.Uzun süre kullandım ve memnun kaldım.Kullanmaya devam edin.Çekinmeyin.Ama tavsiyem HardLine hap olarak kullanın.İdmanlardan bir saat önce bir adet idman bittikten hemen sonra bir adet daha alın

Fakat ben uzun süreli olarak düşünmuyorum.1-1,5 ay gibi kısa bir sürede karın ve göğüs bölgemdeki yağlardan kurtulmak istiyorum çünkü yağları kasa dönüştürmek istemiyorum.özelliklede göğüs ve karın bölgemdeki.weightlifter

bilgi ve tecrubeye ıhtıyacım var lutfen

arkadaslar yenı uye oldum sıteye ve yenı spora basladım.sıze kendım ve yaptıgım dıet hakkında detaylı bılgı vermek ıstıorum. supplıment kullanmaya baslıycam bana marka gramaj ve bunun gıbı verebılıcegınız tum bılgılere gercekten cok acıl ıhtıyacım var..

tıpık turk erkegı olarak herseyden yıyen eden 1.82 boyunda 86 kılo ınce kollu buyuk gobeklı bı adamım. 2 haftadır yedıklerımı ve yaptıgım spor:

Kahvaltı: 1 domates 1 salatalık 1 dilim yagsız peynır 5 adet yumurtanın beyazı.(ekmek tuz hıcbı sekılde yok) 2 bardak ılık su içinde cok az mıktarda lımon ve sırke var.

Öglen: 1 tabak sebze yemegı 1 kase cacık yada yogurt 1 tabak salata 1 adet ızgara tavuk yada et.(yagsız lımon ve sırke var) 2 kasık makarna yada pılav.

İkindi (idman oncesi) : 1 kase lifalif saf yulaf sütle beraber.

aksam 6 da guzel idman kardio ve BB.

Aksam (saat 8 de) 1tabak sebze 1 tabak salata 1tabak yogurt 1 tabak yagı suzulmus ton balıgı. 5 tane haslanmıs yumurta beyazı.

Simdi gelelım merak ettıklerıme.programda veya beslenmemde bı yanlıslık varmı goruslerınızı merak edıorum
2- ben lcarnitine ve aminoasit kullanmaya baslıycam protein tozuda alıcam.tavsıye edebılıcegınız markalar neler( para onemlı degıl onemlı olan saglık)
3-amınoasıtle lcarnıtıne aynı anda kullanmanın zararı varmı varsa neler.

Lutfen kulaktan duyma seyler yazmayın onemlı bı konuda kımse yanlıs bılgı edınmesın. spora cok yabancıyım o yuzden bu kdr cok detay soruorum ama hırslı ve ınatcı bı adamımdır 4 ay ıcersınde 10 kılo vermeyı hedeflıorum sıstemlı beslenıp calısıp suplımentlerı kullanarak. ilgi ve alakanız ıcın sımdıden tesekkur ederım.

selam arkadaşlar yazdıklarınızdan çok şey öğrendim teşekkürler.sormak istediğim şey bu carnitiyi doktor reeteye yazabiliyor mu.biri ben ssk ile bedavaya alıyorum yazmış forumda ama nasıl kim yazıyor merak ettim.eğer öyleyse yarın hemen diyetisyene gideyim

selam arkadaşlar yazdıklarınızdan çok şey öğrendim teşekkürler.sormak istediğim şey bu carnitiyi doktor reeteye yazabiliyor mu.biri ben ssk ile bedavaya alıyorum yazmış forumda ama nasıl kim yazıyor merak ettim.eğer öyleyse yarın hemen diyetisyene gideyim

eczaneden alınıyor yan komsum hemsıre ogluna recete yazdırıp alıyor ama eczaneden alıcaklarınızın markaları ve dozajları BB ıcın uretılmıs bılındık markalardan cok daha az. ben yarın XPro 1500 likit carnitin alıorum arastırmalarım sonucu en ıyı olanı bu cıktı.daha yararlı olanını bılen varsa tawsıyelere acıgım

eczaneden alınıyor yan komsum hemsıre ogluna recete yazdırıp alıyor ama eczaneden alıcaklarınızın markaları ve dozajları BB ıcın uretılmıs bılındık markalardan cok daha az. ben yarın XPro 1500 likit carnitin alıorum arastırmalarım sonucu en ıyı olanı bu cıktı.daha yararlı olanını bılen varsa tawsıyelere acıgım

teşekkürler.
dün sordum eczanede 10 lira ucuz olması beni de şaşırttı doğrusu ama mg kaçtır bilmiyorum.bi denemek istiyorum olmadı 4 er tane içerim artık:Dbu xpro yu nerden alıcaksınız ve fiyatı nedir acaba.

teşekkürler.
dün sordum eczanede 10 lira ucuz olması beni de şaşırttı doğrusu ama mg kaçtır bilmiyorum.bi denemek istiyorum olmadı 4 er tane içerim artık:Dbu xpro yu nerden alıcaksınız ve fiyatı nedir acaba.

4 tane ıcme bence noolur noolmaz en nıhayetınde eczane mahsulu bunlar :P bu arada aldım xpro likiti dun aksam. ınternetten satıs yapan bıyerden bakarken telefonla konusmaya basladık. hatta sole dıyım ben kargo beklemedım besıktasta bulustuk elden aldım sohbet ettık bırazda :D fıyatı 80 pıyasadakılerle 3assagı 5 yukarı aynı zaten. son kullanma tarıhı temmuz 2011. hemde ıtalatcı fırmanın (******) nın stıcker ları fılan hepsı var sahte bı urun de dııl.dılersen telefonunu verebılırım ozelden.

VITAL NUTRITION L-Carnitin 500mg marka kullanan varmi acaba? ve bir bayan icin 500mg yeterlimi yoksa spor oncesi 1000mg mi kullanmak lazim ?

Ben 35 kilo verdim carnitine de kullandım etkisi ne kadar bilemem ama emin olduğum tek şey normalde saatte 8-10km hızla 30 dakka kosup olecek gibi yoruluyosam carnitinle saatte 10-12 km hızla 45 dk koşup üstünede 30 dk daha kosacak kadar dinç oluyorum.

VITAL NUTRITION L-Carnitin 500mg marka kullanan varmi acaba? ve bir bayan icin 500mg yeterlimi yoksa spor oncesi 1000mg mi kullanmak lazim ?

sole solıyım benım 1500luk carnıtıne ı bana veren arkadasın annesıde aynısından kullanıo ve 45 gunde 5 kılo vermıs yasıda 50 cıvarında.. fazla mg olmasının bı bayan ıcın ters etken olucagını hec sanmıorum en nıhayetınde besın takvıyesı bu dopıng steroıt yada zayıflama hapı diil. ilgileniosanız arkadasın telefonunu verebılırım. bne persembe gunu proteın ve amıno almak ıcın bulusucam mesela

Back
Yukarı