1-)
100 gr yulaf ezmesi
6 yumurta beyazı
1 tam yumurta
1 ölçek whey
( multi vitamin-krill yağı-ester c)
2-)
145 gr çok tahıllı sandviç ekmeği
20 gr zeytin ezmesi
25 gr light üçgen peynir
30 gr hindi salam
( 1 ölçek blox - 2 ester c - krill yağı )
3-)
250 gr tavuk göğüs eti
100 gr kepekli makarna
200 gr ayva
20 gr kabak çekirdeği
Brüksel lahanası/Kapri biberi
( 1 ölçek whey-creatine )
4-)
100 gr light beyaz peynir
4 yumurta beyazı
1 tam yumurta
30 gr hindi salam
5-)
Benexol/magnezinc/krill yağı/ Glutamin
-----
2 ila 3 kilogramlık bir artış söz konusu. Yağlandığımı hisseder gibiyim hasta olduğum zamanlar ipin ucu kaçıyor.
Aldığım protein miktarının çok fazla olduğunun farkındayım. Şuanlık bir zararını görmedim fakat öyle bir yapıya sahibim ki ne zaman karbonhidratı yüksek seviyeye çeksem bana getirisi güç ve hacim yerine ödem+yağlanmak olarak dönüyor. Yağı fazla tuttuğum vakit yağlanmıyorum, ödem sorunum da olmuyor ama sivilce artışı meydana geliyor. Ketojen diyetten nasibimi almıştım. Şuanki halime gülüyorum, çok değil tam 1 sene önce 2000 kaloriyle yağ yakımına giren ben, şimdi 2.300 ile bulk yapıyorum. Şu spor kadar nankör; şu spor kadar cömert birşey yok. Ne yersen o sun..
100 gr yulaf ezmesi
6 yumurta beyazı
1 tam yumurta
1 ölçek whey
( multi vitamin-krill yağı-ester c)
2-)
145 gr çok tahıllı sandviç ekmeği
20 gr zeytin ezmesi
25 gr light üçgen peynir
30 gr hindi salam
( 1 ölçek blox - 2 ester c - krill yağı )
3-)
250 gr tavuk göğüs eti
100 gr kepekli makarna
200 gr ayva
20 gr kabak çekirdeği
Brüksel lahanası/Kapri biberi
( 1 ölçek whey-creatine )
4-)
100 gr light beyaz peynir
4 yumurta beyazı
1 tam yumurta
30 gr hindi salam
5-)
Benexol/magnezinc/krill yağı/ Glutamin
-----
2 ila 3 kilogramlık bir artış söz konusu. Yağlandığımı hisseder gibiyim hasta olduğum zamanlar ipin ucu kaçıyor.
Aldığım protein miktarının çok fazla olduğunun farkındayım. Şuanlık bir zararını görmedim fakat öyle bir yapıya sahibim ki ne zaman karbonhidratı yüksek seviyeye çeksem bana getirisi güç ve hacim yerine ödem+yağlanmak olarak dönüyor. Yağı fazla tuttuğum vakit yağlanmıyorum, ödem sorunum da olmuyor ama sivilce artışı meydana geliyor. Ketojen diyetten nasibimi almıştım. Şuanki halime gülüyorum, çok değil tam 1 sene önce 2000 kaloriyle yağ yakımına giren ben, şimdi 2.300 ile bulk yapıyorum. Şu spor kadar nankör; şu spor kadar cömert birşey yok. Ne yersen o sun..