Lacto-Ovo Vejetaryen Beslenme Programım - themertyildiz

Kalkar kalkmaz aç karnına 1 fincan şekersiz sade kahve

Kahvaltı : 2 Dilim kepek ekmeği + 4 dilim Light Kaşarla tost yanında kahvaltılık malzemeler ( 200 gr light beyaz peynir + domates,salatalık,zeytin vs. )

Ara öğün : 400 gr barbunya pilaki + 100 gr light beyaz peynirle birlikte 1000mg Vitamin C

Öğlen : 500 ml yağsız süt

Akşam Yemeği : 1 tabak sebze + 1 tabak kepekli makarna

Antrenman Öncesi : 3 bütün yumurta + 3 yumurta beyazı + 2 kaşık kepek unla yapılmış omlet

Antrenman Sonrası : 500 ml Yağsız süte 2 kaşık çikolatalı nesquick

Yatmadan Önce 200 gr Süzme peynir + 1000mg Keten Tohumu Yağı

Tavsiye ve Eleştirilerinizi bekliyorum dumbelllls thums:

Not : Protein tozu,kreatin vs. kullanmıyorum.

Kalkar kalkmaz aç karnına 1 fincan şekersiz sade kahve

Kahvaltı : 2 Dilim kepek ekmeği + 4 dilim Light Kaşarla tost yanında kahvaltılık malzemeler ( 200 gr light beyaz peynir + domates,salatalık,zeytin vs. )

Ara öğün : 400 gr barbunya pilaki + 100 gr light beyaz peynirle birlikte 1000mg Vitamin C

Öğlen : 500 ml yağsız süt

Akşam Yemeği : 1 tabak sebze + 1 tabak kepekli makarna

Antrenman Öncesi : 3 bütün yumurta + 3 yumurta beyazı + 2 kaşık kepek unla yapılmış omlet

Antrenman Sonrası : 500 ml Yağsız süte 2 kaşık çikolatalı nesquick

Yatmadan Önce 200 gr Süzme peynir + 1000mg Keten Tohumu Yağı

Tavsiye ve Eleştirilerinizi bekliyorum dumbelllls thums:

Not : Protein tozu,kreatin vs. kullanmıyorum.

sabah kahvaltıda 4 cevız yada 2 tatlı kasıgı keten togumu eklenebılır

antrenman oncesı ogunune lor peynırı eklenebılır yada bıtkısel bır proteın eklenerek karbonhıdrat oranı arttırılabılır yada 2 dılım cok tahıllı ekmek olabılır

antrenman sonrası nesquıck yerıne 500ml sut + 2 parca bıtter cıkolata

bır b kompleks vıtamın de oldukca ıyı olucaktır :9

teşekkür ederim Danny Boy. Yalnız sormak istediğim bi konu daha var. Takviye olarak Selenyum ve Coenzim Q10 300 mg tüketmek fazla gelir mi ?

2.sorum Nesquick önermemenin sebebi nedir? Antrenman sonrası hızlı sindirilen karbonhidrat almak için terchi ettim ve içindeki D vitamini oranı da oldukça iyi. :)

teşekkür ederim Danny Boy. Yalnız sormak istediğim bi konu daha var. Takviye olarak Selenyum ve Coenzim Q10 300 mg tüketmek fazla gelir mi ?

2.sorum Nesquick önermemenin sebebi nedir? Antrenman sonrası hızlı sindirilen karbonhidrat almak için terchi ettim ve içindeki D vitamini oranı da oldukça iyi. :)

fazla gelıcegını sanmyorum coenzımı butce olarak daha asagıya cekmek ıcın 100mg alabılırsın yeterlı gelır :)

nesquıckı onermedım cunku dedıgın gıbı basıt seker oranı fazla evet antrenman sonrası ıyı olabılır fakat gun ıcınde zaten ıyı oranda karbonhıdrat alıyorsun eger cok sert antrenman yapmıyorsan basıt sekere gerek yok okadar ama tadını sevıyorsan eger nesquıck al yanında da bıtter cıkolata al :) bır cok yerde cıkolatanın hem kas agrılarına ıyı geldıgı hemde kortızonu dusurdugunu gosteren arastırmalar mevcut ben encok muscle & fıttnes da onerıldıgını gordum :)

bu arada meyva da eklemen ıyı olur programına ozellıklede kıs mevsımınde portokal gıbı narencıyeler ve elma armut gıbı lıflı meyvalar oldukca ıyı olur :)

sağol meyve&sebze de sınır tanımam zaten içerdikleri lif,antioksidan ve vitaminleri nedeniyle. :)

Coenzim Q10 'u Muscle&Fitness da günlük tüketimi 300mg öneriyordu,keza 100 mg kullanan deneklerde plesibo etkisi görülmüş.

sağol meyve&sebze de sınır tanımam zaten içerdikleri lif,antioksidan ve vitaminleri nedeniyle. :)

Coenzim Q10 'u Muscle&Fitness da günlük tüketimi 300mg öneriyordu,keza 100 mg kullanan deneklerde plesibo etkisi görülmüş.

pahalı bır takvıye oldugu ıcın o sekılde onerdım ben ama mddı olarak sorun yartamıyorsa tabıkıde 300mg almak daha ıyı olur :)

Back
Yukarı