butterfly
Üye
Merhaba,2,5 yıldır vg yapıyorum,bir kaç kez Casein ve Casein de içeren complex proteinlerden kullanmayı denedim,özellikle uzun süreli emilimi nedeni ile yatmadan önce alınması tavsiye edildiğinden zamanlamasını o şekilde denedim ama karnımın gurultusundan ve şişkinlikten uyuyamadım ve rahatsız olup kullanamadığımdan bu protein tozlarını çevremdeki arkadaşlarıma verdim,sıkıntı olmadan kullandıklarını söylediler,ama sürekli casein proteini kullanmam yönünde aldığım tavsiyeler devam etti ve internette araştırırken Laktazim adında bir damla buldum,süt ve süt ürünleri içindeki laktoz u sindirmek (tolere etmek) amaclı bir ürün,eczanelerde satılıyor protein tozunu su ile karıştırdıktan sonra içine gerekli dozu damlatarak kullanmaya başladım ve şu an için şişkinlik,gaz,ishal gibi sorunlar ortadan kalktı,benim yaşadığım sorunları yaşayanlara duyurulur.
İçerken severek içtiğim ama sonrasında sıkıntı duyduğum ve bu sporun olmazsa olmazı protein tozlarını artık rahatsızlık çekmeden sindirebilmekten son derece mutluyum..
İçerken severek içtiğim ama sonrasında sıkıntı duyduğum ve bu sporun olmazsa olmazı protein tozlarını artık rahatsızlık çekmeden sindirebilmekten son derece mutluyum..