• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

larklord09 1 senelik fitness sonucu ilaçsız

dostum 88 kilo oldugundan eminmisin ben 87 kg olmama rağmen senin kütlenden çok daha iriyim belki bi yanlışlık olmuş olabilir boyumuzda aynı

tavsiyelere gelicek olursak bence ciddi bi göğüs eksikliği var veyahut kıllardan dolayı öyle gözüküyor genel olarak vücut orantılı tabi kanatlar biraz daha ağır basıyo bence göğüse yeterli hacmi sağlarsan çok daha iyi gözükeceksin

Yağ oranı olarak başarılı. Göğüs ve tarpez eksiklikleri ilk gözüme çarpan. Göğüs çalışırken üst göğüs hareketlerini muhtemelen az sayıda tutuyorsun ya da pek yapmıyorsun.

Ayrıca kol ölçünü tekrar almanı tavsiye ederim. 42 cm'den düşük olabilir. Ancak 1 sene için çok iyi bir gelişim. Tabi başlangıcı da görmek gerek...

Spor öncesi durumunu çok merak ettim açıkcası 1 senede 42 cm kol yapmak bana göre zor bi iş ve kaç kilo ile spora başladın bunları merak ettim. Vücut genel olarak iyi. Kanatların çok iyi gelişmiş.

önce söyleyim,amacim polemik felan degil,her emek verenin gelismesini guzel vücudu olmasini isterim kimseyi kiskanmam.ama kol ölcün kesinlikle yanlis,tekrar ölctür.resimlerdeki kolun gelecegi 38 tas catlasin 39... hayirli forumlar

70 kiloydum ilk basladıgmda kardes ama cok iyi beslendim o yüzde böle iyi kilo aldım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:51 ----------

kardes daha 2 gün önce ölçtüm o resımler 3 haftalık felan zaten

gelişim hakkında yorum yapamayız önceki fotolar yok fakat vücud şimdi iyi görünüyor.göğüs geride kalmış sanki kanatta tam aksine biraz ilerlemiş ama gayet iyi görünüyor kanatlat.daha net ve efektsiz fotolar eklersen daha iyi olur.

kanatların iyi gelişmiş omuzlarda öyle fakat eksik bölgelerin bunların yanında eziliyor resmen. Mesela trapezlerin ve göğüslerin diğerlerine göre oldukça geride. Bide biceps, triceps, sırt ve bacak pozu eklersen bunlarıda değerlendirme şansımız olacaktır.Kolay gelsin

2. ve 3. resimlerde yaptıgın oynamalar hatlarını güzel çizilmiş göstermiş :) ancak malesef normal gözde pek öyle olmuyor ilerde oynamasız öyle olman dileğiyle güzel ilerliyosun ( geçmişiini bilmesemde :)

ancak son resimde gördüğüm kolun sıcak halinin bile 42 olma ihtimali cok düsük bence kendin ölçme başkasına ölçtür senin kolun 50 de yazsan 60 da bize bir zararı yok ama dogru ölçen biri ölçtümü 6 ay sonra noldu da benım kolum 1 -2 cm küçülmüş deme diye diyorum

saygılar

Back
Yukarı